Friluftsskolen - snart klart for påmelding til sommerens fineste eventyr

Friluftsskolen gir sommeropplevelser i helgelandsnaturen.

Friluftsskolen gir sommeropplevelser i helgelandsnaturen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Polarsirkelen friluftsråds sommertilbud til barn og unge, Friluftsskolen har gjennom årene vist seg å være svært populært.

I ei pressemelding forteller de at de åpner påmeldingen til sommerens friluftsskoler tirsdag morgen. Påmeldingen skjer på nett via wwww.deltager.no, med søkeord «Friluftsskolen 2018».

Friluftsrådet skriver at også i år er det "førstemann til mølla"-prinsippet, der de første 20-25 påmeldte hver uke får plass.

Kajakkpadling er en populær aktivitet.

Kajakkpadling er en populær aktivitet. Foto:

Det vil bli muligheter til å melde på junior (1.-2.klasse) i uke 27, 28, 29 og 30 i Rana. I ukene 26,  31, 32 og 33 er det friluftsskole i Klokkerhagen for 3. til 6.klasse.

På grunn av stor etterspørsel er tilbudet øket med fire skoler i år. Nytt av året er friluftsskole på Granneset, en gammel fjellgård som likker i Saltfjellet- Svartisen nasjonalpark.

I ukene 30, 31 og 32 er det et tilbud til 6. og 7.klassinger. I uke 33 har en samisk friluftsskole i Hattfjelldal til 6. og 7. klasse.

Ellers blir det friluftskoler i sju forskjellige kommuner hele sommeren hvor de tar imot barn fra 3.-6.klasse, heter det i pressemeldingen.

Mer info finnes på Polarsirkelen friluftsråds facebookside.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken