John Petter har funnet sin «mørkhårede sykepleier fra Nord-Norge»

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

John Petter møtte jenta på bussen, og gjorde alt han kunne for å finne henne igjen. Nå har de fått kontakt.

DEL

I går ble historien om John Petter Halsen, som hadde møtt en jente på nattbussen fra Trondheim til Byåsen sist helg, omtalt av en rekke medier i Norge. Da han våknet neste dag hadde han hverken navn eller telefonnummer, men ville gjerne komme i kontakt med henne.

Dermed skrev han et brev, som han fikk publisert i trd.by, under tittelen «Til den ukjente sykepleieren».

Det eneste han hadde å gå på, utover nattbussen, var at hun var mørkhåret, 27 år gammel og sykepleier fra Nord-Norge. Det hadde han nemlig notert på sin egen mobiltelefon like etter at han gikk av bussen.

LES MER: John Petter traff en «mørkhåret sykepleier fra Nord-Norge» på bussen. Nå vil han finne henne igjen.

- Fornøyd

Brevet og medias omtale av saken førte til at brevet til slutt nådde jenta – hun er i hvert fall nå funnet, kan Halsen fortelle. Det skriver Nordlys.

«Da vil jeg gjerne takke alle som har bistått i letingen etter hun jeg møtte på bussen, både media og privatpersoner. Innlegget ble det mest delte innlegget i Norge på mandagen, og det setter jeg stor pris! Videre vil jeg bare si at jeg fant henne, og at hun har tatt kontakt med meg. Hun ønsker forståelig å være anonym, noe jeg skal respektere! Hva som skjer videre vil tiden vise! Takk for hjelpen!», skriver han på sin Facebook-side.

- Hun husket meg fra bussturen ja, og satte veldig stor pris på det jeg hadde gjort. Hun syntes, som mange andre, at det var veldig modig gjort av meg å skrive det brevet. At jeg gjorde det på den måten. Selv er hun litt sjenert, og har fortalt at hun ikke hadde turt gjøre det, sier Halsen, som sier han bare har fått positive tilbakemeldinger på brevet som gikk viralt.

Den anonyme jenta (for oss andre, ikke lenger for John Petter) tok kontakt på Facebook. John Petter var aldri i tvil om at hun var den hun ga seg ut for.

- Jeg kjente henne igjen på bildet hennes. Jeg er veldig flink til å huske ansikt, ikke navn, ler han, og kan fortelle at informasjonen han hadde notert seg, stemte godt.

- Man skal aldri undervurdere notater man skriver i ruset tilstand.

- Se hva som skjer

Hva som skjer videre, er han ikke helt sikker på. Hvorvidt de møtes, gjenstår å se.

- Foreløpig bare prater vi, vi får se hva som skjer, sier Halsen, som ikke har planer om å ut på byen denne helgen.

- Det har ikke noe med dette å gjøre, men det er jo sjelden så spennende å ta nattbussen da, ler han.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken