John Petter traff en «mørkhåret sykepleier fra Nord-Norge» på bussen. Nå vil han finne henne igjen.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Er du jenta John Petter leter etter?

DEL

Rekk opp hånda de som har streifet innom et annet menneskes liv, latt seg fascinere, for så å skilles og aldri ses igjen. Og angre på at man ikke har spurt om navn eller nummer.

John Petter Halsen (27) gjorde det – og har valgt en noe utradisjonell måte å få kontakt igjen.

Ukjent sykepleier

Etter å ha delt buss retning Byåsen i Trondheim med en tydeligvis særdeles sjarmerende ung kvinne, har han nå lyst å møte henne igjen. Det gjør han ved å legge ut et åpent brev på trd.bys nettsider, under tittelen «Til den ukjente sykepleieren!».

Halsen hadde vært på byen sist helg, da han på bussen møtte det han selv beskriver som en mørkhåret sykepleier fra Nord-Norge.

«Det var i dette øyeblikket du, ukjente person stoppet ved min side, og spurte om jeg ønsket å sitte ved din, litt lengre bak i bussen. Jeg ble selvfølgelig med», skriver han.

Men da han våknet neste dag, var minnet noe sløvet, og han fortsetter brevet slik:

«Vi satt og pratet hele turen, om alt fra mitt yrke til ditt yrke. Beklagelig og skammelig nok fant jeg ut dagen etter, at konsumeringen av disse drinkene hadde fortæret min hukommelse, og jeg satt på sengekanten med vage minner om hvem du var, og hvordan jeg skulle få en mulighet til og i hvert fall takke for denne turen - som jeg bare antok var hyggelig og koselig.

Da jeg gikk igjennom min telefon dagen etter, fant jeg et notat jeg mest sannsynlig hadde skrevet da jeg gikk hjem fra bussen. Dette skrev jeg:

«Du jobber som sykepleier, er født i 1987, nordlending og mørkhåra».

Ikke funnet henne

Halsen forsøkte da å spore opp jenta via Facebook og andre måter, uten å lykkes. Dermed gikk han til lokalavisa for å få hjelp – og brevet ble publisert.

Til Nettavisen forteller han at responsen har vært stor.

- Saken har blitt delt et sted mellom 1500 og 2000 ganger er jeg blitt fortalt. Men nei, foreløpig har jeg ikke funnet henne.

Men responsen fra de rundt har ikke uteblitt.

- Kameratene mine synes jeg er tøff som tørr, sier han.

Han bedyrer i brevet at han ikke er gal, og at dersom den mørkhårete jenta ikke vil ha kontakt så respekterer han det. Til Nettavisen forteller han at han aldri har gjort noe slikt før.

- Nei, dette er nok første og siste gang. Men jeg må jo prøve.

Mange har tatt kontakt

Til Nordlys forteller Halsen at han ikke husker hvor fra Nord-Norge jenta kom fra.

- Hun sa det sikkert, men jeg klarer rett og slett ikke å huske det.

Da Nordlys snakket med 27-åringen tirsdag kveld hadde han fremdeles ikke hørt noe fra den mørkhårede nordlendingen. Det har derimot vært en rekke andre jenter som har tatt kontakt med ham.

- Jeg vil fortsette å lete etter henne, men jeg gjør ikke noe mer enn å legge ut det innlegget. Hvis hun ikke vil ha kontakt med meg, skal jeg selvsagt respektere det.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken