Jegertvillingene tilbake på skjermen

Jegertvillingene Johanne og Kristine Thybo Hansen (22) fra Nordreisa kommer tilbake på TV-skjermen mandag. Foto: TVNorge/ANB

Jegertvillingene Johanne og Kristine Thybo Hansen (22) fra Nordreisa kommer tilbake på TV-skjermen mandag. Foto: TVNorge/ANB

Artikkelen er over 4 år gammel

TV-serie fra USA starter i morgen.

DEL

Mandag er det premiere på «Tvillingjegerne» på TVNorge med nordreisatvillingene Kristine og Johanne Thybo Hansen

Tvillingene har blitt filmet av et TV-team, og blant annet vært på alligatorjakt i Florida.

- Ble sjarmert

Nordlys snakket med TV-teamet før innspillingen startet i sommer. Han fortalte fotografene skulle følge jentene på jakt i USA.

- Vi kommer til å lage er tv-serie på til sammen seks episoder, hvor vi følger Kristine og Johanne gjennom USA, fra sumpene i Florida til prærien, forteller produsent Vidar Nordli-Mathisen i Teddy TV til Nordlys.

At Jegertvillingene skulle komme med serie fra USA var den 20. mest leste saken på Ranablad.no i fjor.

Han har latt seg sjarmere av jentene.

- De er så naturlige og rett fram, et svært sjarmerende trekk i en tid hvor det urbane livet er så viktig for mange. Jentene har valgt sin egen vei. De lever ut sine drømmer. I USA kommer de til å treffe andre mennesker som har gjort det samme.

Åpnet gapet

I TV-Norge programmet kan man se dem holde en alligator. Kristine forteller til kamrea at det å holde gapet til dyret oppe, var svært tungt.

- Jeg ble helt svett, sier hun.

På første forsøk glapp hun taket og alligatormunnen klappet igjen rett foran henne, men hun fikk raskt tak på det igjen.

Også søsteren Johanne fikk prøve seg på å fange en og holde en krokodille.

Banning og røyk

Jentene ble først kjent etter at NRK laget et innslag på dem.

Det resulterte i en opphetet debatt på grunn av jentenes saftige språk - og at de røyker.

- Vi er klar over at vi banner mye, sier Kristine Thybo Hansen og legger til at hun ikke synes de ble feil framstilt, eller misforstått i NRK-programmet.

- Jeg banner kun når det er nødvendig, og er klar over det sjøl. En stygg uvane, men et hjelpemiddel for oss nordlendinger, legger søsteren til.

Begge har valgt å fokusere på de positive tilbakemeldingene fra publikum.

- Det har vært utrolig koselig og smigrende.

Var skeptisk

Vidar Nordli Mathisen er veldig fornøyd med at jentene sa ja til å være med på tv-serien.

- De var i utgangspunktet litt skeptiske og hadde ingen behov for å komme på tv. Det synes jeg egentlig var veldig fint. Vi skal ta oss god tid til opptakene, og få fram sidene ved jentene akkurat slik de er. Det tror jeg skal gå ganske greit, de er seg selv med eller uten kamera.

- De følger bare sine drømmer. Det er utrolig fascinerende.

- Kan seerne forvente mer saftig språk?

- Vi skal ha respekt for at folk reagerer på bannskap. På den annen side er det viktig at jentene framstilles på en troverdig og ærlig måte. De er best når de er seg selv.

Artikkeltags