Ledelsen ved Campus på Nesna: - Målsettingen er å finne en løsning, slik at ansatte kan komme på jobb

DEL

I en pressemelding fra Nord Univeristet informerer de om det som skjedde i dagens møte.

Ledelsen ved Nord universitet fikk i går beskjed om at verneombudene på Nesna har beordret stans i arbeidet for alle ansatte på Nesna med øyeblikkelig virkning. Eksamen avvikles som normalt, står det i pressemeldingen.

Ledelsen ved Nord universitet hadde torsdag et møte med verneombudene om situasjonen. Møtet ble avholdt på studiested Nesna. I møtet deltok representanter fra ledelsen ved Nord universitet, universitetets hovedverneombud og  verneombudene og tillitsvalgte på Nesna.

- Dette er en krevende tid for mange av våre ansatte. Når verneombudene på Nesna melder at arbeidsmiljøet er helseskadelig, og mener at ansatte ikke kan møte på jobb, så er det svært viktig at vi går inn i dialog for å finne en løsning på situasjonen, sier dekan Egil Solli ved Fakultet for lærerutdanning og kunst- og kulturfag på vegne av Nord universitet.

Han informerer om at universitetet også i fortsettelsen jobber med tiltak for å ivareta de ansatte. 

- Vi har en dialog om situasjonen. Målsettingen er å finne en løsning, slik at ansatte kan komme på jobb, sier Solli. 

Status etter torsdagens møte på Nesna er at verneombudene opprettholder sitt vedtak om stenging av studiestedet. 

Etter vedtak av verneombudene kan likevel eksamensavviklingen gjennomføres som planlagt. I den grad ansatte trenger å møte på jobb i forbindelse med avviklingen av eksamen, er disse ikke omfattet av verneombudenes vedtak om stenging, står det i pressemeldingen fra Nord Universitet.

Artikkeltags