Karianne Christensen og Jon Ivar Ask fra Halden sjarmerte juryen med sin fargeglade skomakerbolig.

– Karianne og Jon Ivar er virkelig verdige vinnere. De har med stø hånd innredet den gamle fabrikkboligen fra 1920 med rene linjer og unike funn. Juryen falt spesielt for den fine fargebruken med ulike farger i hvert rom og den gjennomførte stilen. Det idylliske hjemmet er innredet på en personlig og vakker måte, sier juryleder og sjefredaktør i BoligPluss, Birthe Midtun.

– Det er utrolig gøy å vinne, og det føles ekstra overraskende siden det var så mange fine hjem i finalen, sier Karianne Christensen.

Andreplassen går til Janne-Marit Syrstad (32) og Martin Wormdal (34) på Fannrem i Sør-Trøndelag. De har egenhendig forvandlet sitt 70-tallshus til et kult og annerledes hjem med kreative løsninger og imponerende barnerom.

På tredjeplass kom Kine Hovin Hukkelberg (39) og Øystein Hukkelberg (47) på Tiller utenfor Trondheim. De har skapt en lun atmosfære i sitt nøkkelferdige rekkehus og innredet med spennende materialmiks og kontraster.

Marthe Therese Brauten (30) og Daniel Skomsvold (34) i Namsos ble stemt fram av leserne og vant Folkeprisen. I hjemmet deres fra 1920 er originale detaljer som tømmerbjelker blandet med trendy interiør på en varm og lekker måte. 

Konkurransen Norges vakreste hjem 2015 arrangeres av interiørmagasinet BoligPluss for sjuende år på rad. (ANB)