Gå til sidens hovedinnhold

I kveld er det mange som kan kose seg litt ekstra i dette området: Milliongevinst og flere andre heldige i Rana

Artikkelen er over 2 år gammel

Da spillet Nabolaget ble trukket fredag var det nok en ranværing som smilte litt ekstra. Hovedpremien på 1.000.000 kroner ble nemlig trukket ut i området Åga/Hauknes.

Men det drysset også på andre i området. Fem heldige vinnere som er nærmeste nabo av den nybakte millionæren får også en premie på 100.000 kroner.

Innenfor en kilometer fra hovedvinneren kan ti naboer innkassere 10.000 kroner denne fredagen, og 50 personer som bor innenfor fire kilometer fra vinneren får en tusenlapp ekstra på kontoen.

Vi gratulerer alle som har vunnet.

En blid 34-åring fra Mo i Rana var ukens millionvinner i Nabolaget, skriver Norsk tipping på sine nettsider.

- Jeg forsøkte å spille Nabolaget i starten. Det var når det var kun ei trekning i uka. Deretter ble det ny trekning, og da hadde jeg et opphold, men de siste månedene har jeg igjen levert ganske fast. Jeg tenkte at "en gang så må det da gå min vei." Det kan man trygt si at det gjorde for 34-åringen som ble Nabolaget-millionær.

- Jeg har spilt hos Norsk Tipping i noen år, og vunnet noen hundrelapper her og der, både på Nabolaget og på Oddsen. Det er jo de to spillene jeg spiller litt på, sier han og ler.

Lever i nuet

- Nå må jeg feire, jeg må jo finne champagnen her. Jeg har faktisk ikke hatt noen store ting jeg har gledet meg til å gjøre med en eventuell premie. Jeg lever i nuet og er vant til å ta ting på sparket. Det har nok ikke helt gått opp for meg at jeg har vunnet ennå, så jeg må la det synke inn, sier 34-åringen og ler fornøyd.

Mo i Rana var fredag kveld et av seks nabolag som kan glede seg over Nabolaget-premier. Totalt kan 2066 vinnere i Mo i Rana glede seg over Nabolaget-premier.

Kommentarer til denne saken