Gå til sidens hovedinnhold

Ny postlov kan få konsekvenser for levering av papiravisen: – Må være oppmerksomme

Etter at Posten la om distribusjonen til annenhver dag fra 1. juli, kan det få konsekvenser for abonnenter som venter på papiravisen i postkassen.

Fra og med 1. juli trådte endringer i Postloven i kraft, slik at Posten nå kan levere post annen hver dag. Posten har også fått anbudet for å levere aviser de dagene de ikke leverer annen post de fleste steder i landet.

Ledelsen i Rana Blad venter at noen abonnenter kan oppleve utfordringer i overgangen. I Amedia blir det ekstra bemanning i kundesenteret sentralt.

– En ny ordning kan føre til forstyrrelser, og det gjelder ganske mange abonnenter. For de fleste skal det gå bra, men der er utfordringer vi må være forberedt på, sier Bjarne Holgersen, styreleder i Rana Blad.

– Så vår melding til abonnentene er at de må være oppmerksomme, og får de ikke avisen som ventet, må de gi tilbakemeldinger, sier Holgersen.

Han legger imidlertid til at noen må forvente at avisen blir levert senere på dagen enn de er vant til.

– Vi håper og tror at det skal gå så bra som mulig, men vi ønsker å fortelle våre abonnenter at de må være oppmerksomme og at det blir satt inn ekstra ressurser, sier Holgersen.

Kommentarer til denne saken