Gå til sidens hovedinnhold

Nye navn bekreftet til Verket 2020: – Første gang jeg så The September When, spilte de i Ranahallen. Året var vel 1993 eller 1994 og jeg sto på fremste rad og elsket livet

Artikkelen er over 1 år gammel

Etter slippet av Dagny, TIX, DDE og Ruben forrige uke er Verket klare for å tilføye tre nye navn på plakaten; indiefavorittene fra Danmark, Mew, spiller én av svært få konserter i Norge på nettopp Verket, legendene i The September When tar turen for første gang på over 25 år og hiphop-fenomenet Sushi x Kobe gjør debut i byen midt i Norge, avslører Verket i en pressemelding.

– Danmarks kanskje største indieband gjennom tidene, MEW, har mange fans på Mo. De spilte en gang i tiden på Vika-festivalen, og har vært en gjenganger på folks ønskelister siden vi startet med første versjon av Verket tilbake i 2009. Endelig kan vi tilfredsstille mange som har gledet seg og mast om dette i en årrekke, sier bookingsjef og daglig leder på Verket Hans Petter Haaland.

Han har også et sterkt forhold til The September When:

– Første gang jeg så The September When, spilte de i Ranahallen. Året var vel 1993 eller 1994 og jeg sto på fremste rad og elsket livet. Jeg husker det enda som en enormt bra konsert, og et stort musikalsk minne fra oppveksten. Så når vi hørte at bandet skulle gjøre comeback begynte vi umiddelbart å jobbe med å sikre dem til Verket. Dette blir en for bøkene», fortsetter en fornøyd bookingansvarlig.

Les også

Lanserer Verkets nye strikkeprosjekt: – De aller fleste kan få dette til

I tillegg har Verket sikret seg Sushi x Kobe bestående av $ultimate og Kobe-Wan Kenobi.

– De som har sett Kjartan Lauritzen, Lars Vaular, RSP, Arif og andre på Revelen har sannsynligvis ikke vanskeligheter med å se for seg hvor fett det blir når Sushi x Kobe inntar scenen vår. Vi hadde gleden av å se dem på flere festivaler i sommer, og bestemte oss umiddelbart for at de må settes på et fly nordover. For et kok det kommer til å bli, sier Haaland i pressemeldingen.

Festivalsjef Ingrid Alte Westman er også svært fornøyd med dagens artistslipp:

– Nå er vi halvveis i slippene til 2020-festivalen, og vi tror at programmet som er annonsert så langt appellerer til et bredt publikum. Det er solide navn og dyktige artister som er på plakaten allerede, nå er det bare å glede seg til resten!

Les også

Fire nye artistslipp til Verket 2020 – her blir det liv

Kommentarer til denne saken