Gå til sidens hovedinnhold

Alvorlig skadd etter utforkjøring

Artikkelen er over 7 år gammel

Trailer sopte med seg 50 meter av autovernet og havnet nesten i en elv. Saken er oppdatert.

Rundt klokken halv ti onsdag kjørte en trailer av veien i en sving ved Skamdalen langs E6. I følge vår reporter på stedet har traileren sopt med seg store deler av autovernet før bilen har havnet langt utenfor veien. Traileren ligger i en bratt skråning ved Skamdalselva. Sjåføren satt fastklemt i førerhuset, men folk på stedet fikk kontakt med vedkommende. Nødetatene kom til stedet, og fikk mannen ganske raskt ut - like før klokken ti meldte politiet at dette var gjennomført.

Traileren ligger fem-seks meter nedenfor veibanen, men en stor gran har forhindret at den havnet ytterligere ned i en elv.

Våre reporter har hørt mannen si at ulykken har skjedd da han måtte svinge unna en møtende trailer.

Ny oppdatering fra politiet klokken ti over ti. 50 meter autovern er ifølge dem ødelagt. Et vitne avhøres. Politiet slipper biler i puljer forbi ulykkesstedet.

Operasjonsleder Rune Leer sier mannen er fraktet til sykehus.

- Vogntoget blir liggende til vi finner et tidspunkt der det ikke er så mye trafikk på stedet. Det var tørr veibane, men vi har også fått informasjon om at det har vært to kjøretøy på stedet. Hvem som har svingt unna hvem er noe vi skal sjekke ut. Mannen er fraktet til sykehus for videre utredning, sier Leer.

Helgelandssykehuset melder at mannen har alvorlige skader.

- Mannen har alvorlige skader i hode og rygg og tilstanden betegnes som ustabil. Han ligger på intensivavdelingen, skriver Stefan Dehof.

Kommentarer til denne saken