ARTICLETITLE

Artikkelen er over 13 år gammel
DEL

Dansekveld med flere danseformer på Bjerka sivilforsvarsleir. Det er HemnesDans som arrangerer.

FREDAG:

Pianokonsert med Vit Kolos i Korgen kirke.

Bjørn Jens, trubaduren fra Sandnessjøen, spiller på Babettes.

Ken Wood Kompany spiller på Jernverkspuben. Dette er et nytt band på pubens scene, et band som spiller cover-låter med alt fra contry til rock. Bandet ble startet høsten 2005 og består av drevne artister med tilknytning fra Røros-regionen.

Team Aylar kommer til Ramona, her blir det show med Aylar og fem av venninnene hennes.Dresscode - white.

Topcoat spiller på Korgen vertshus. Dette er en erfaren trio fra Harstad, et band blottet for egne låter, men med repertoaret fullpakket av hits fra de tretti siste årene. Her gjelder det primært å skape god stemning, og gi publikum noe de kjenner igjen. Musikerne er Lars Inge Pedersen, Jan Harald Pedersen og Erlend Christensen. Like mye som musikken, er bandet kjent for sitt spektakulære lysshow, lystekniker Olaf Sverre Olsen er derfor en viktig brikke i Topcoat.

Det kommer hele tre nye filmer til Kinoteatret denne helga: "Matchpoint", en tragikomisk thriller med blant andre Scarlett Johansen. Kritikerneer enige om at dette er Woody Allens beste på år og dag. "Nanny McPhee", en film med norsk tale, som er tillatt for alle, kommer også til kinoen. Dette er en komedie/eventyrfilm for hele familien, med Emma Thomson og Colin Firth.

Den tredje filmen er "Mrs. Henderson presenterer", en fargerik og underholdende komedie, med blant andre Judi Dench og Bob Hoskin. I tillegg har kinoen fått beholde "Walk the line" en helg til på grunn av godt besøk. Videre fortsetter "Brokeback Mountain" og "En hushjelp til besvær".

LØRDAG:

Mirada spiller på Thorvalds.

nMo mannskor har konsert på Mo samfunnshus sammen med Selfors mannskor, Fauske blandakor og Rognan damekor.

Never too Late spiller på Babettes. Never too Late er et band som spiller cover-låter, rock fra 70-tallet og fram til i dag. Bandet spiller låter de fleste vil nikke gjenkjennende til, fra band som Deep Purple, Live, Whitesnake, 3 Doors Down, Big bang, Maroon 5, Green Day med mer. Bandet består av Sten-Oddvar Solhaug (vokal), Rune Cato Derås (gitar og vokal), Sturla Brendmo (trommer), Otto Jonny Derås (bass og vokal) og John Aksel Valåmo (gitar).

Ken Wood Kompany spiller på Jernverkspuben.

SØNDAG:

Polarsirkelkorpset arrangerer korpsbasar på Konsvik ungdomsskole. Det blir konsert sammen med Utskarpen skolekorps. Med seg har de også Norsia Storband.

Pianokonsert med Vit Kolos i Ytteren kirke. Dette blir den første store konserten på ny-pianoet, og på repertoaret står Mozart, Grieg, Granados, Debussy og Liszt.

n Mo skolekorps feirer sine 60 år med en jubileumskonsert i aulaen på Moheia videregende skole. Båsmo skolekorps og Ytteren skolekorps er gjestekorps.

Kom og Dans har dansekveld på Gruben Helsehus.

MANDAG:

Seniordans på Bjerka sivilforsvarsleir.

ONSDAG:

Nordland Teater presenterer monologforestillingen "Eva, Hitlers elskede" av den tyske forfatteren Stefan Kolditz. Regien er ved Thor-Inge Gullvåg og Marie Liland Kristensen spiller Eva. Norgespremiere i Blackboxen på teaterhuset.

Artikkeltags