ARTICLETITLE

Artikkelen er over 12 år gammel
DEL

Kulturskolen i Hemnes har sin avslutningsforestilling i Aulaen på Hemnesberget.

KammeRana presenterer en markering av Griegs fødselsdag med klaverduo, sang og russisk kaviar på Mo Samfunnshus. Publikum får høre litt om Griegs liv, og musikk. I pausen serveres det mat som Grieg var glad i, dermed kaviaren. Medvirkende er Torgeir Kinne Solsvik- klaver, Lars Gunnar Kinne Solsvik- gjestepianist, Bente Hoff- mezzo sopran og Rana Operakor.

På formiddagen presenterer de samme program på Teaterkafeen. Her serveres det fiskesuppe.

FREDAG:

Gaia Epicus spiller på Jernverkspuben. Dette er ett heavy metal-band, med musikere som presenterer egenproduserte saker. Bandet består av Thomas Christian Hansen på gitar og vokal, Joakim "Jokke" Kjelstad på gitar, Hans Åge Holmen på bass og Ole Alexander Myrholt på trommer.

Rikingan spiller dansemusikk på Ramona.

n Gospelkonsert med "A Hundred Voices" i Hemnes kirke. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Båsmokoret, Finneidfjord blandakor, Korgen Kammerskor og Fjellklang, med Sigrid Brennhaug som solist.

nTre nye filmer på Kinoteatret: "Den brysomme mannen", en norsk film om Andreas som på overflaten har et perfekt liv. Men under overflaten er livet underlig... "Matador", om en omreisende leiemorder og en selger som befinner seg tilfeldigvis samtidig i en bar i Mexico City. Det skal vise seg å bli skjebnesvangert. "Dine, mine og våre", en familiekomedie, som er en ny versjon av en film fra 1968, der vi møter de enslige foreldrene Frank og Helen som lar seg smi i hymens lenker. Men med 18 barn fordelt mellom dem som alle forsøker å sabotere ekteskapet.

LØRDAG:

ParkRock 2006, Svartebukta, Korgen. Medvirkende er Never too late, Claque, Superslowemotion, Lena Valla, Judas Præst og Hoovers. I tillegg er det familiedag med Hemnes Motorsportklubb, Fire Brødre, MiniKids, Popkorn, Glade trubadurer og Terje H. med band.

Martnaen "Gøy på landet" i Utskarpen går av stabelen med ridning, utstillere, matsalg og underholdning - blant annet. Martnaen foregår i og ved Utskarpen skole.

I forbindelse med martnaen har kunstner Anne Gundersen keramikk- og bildeutstilling i eget atelier på Elvebakken i Utskarpen. Åpent også søndag.

Gospelkonsert med "A Hundred Voices" i Korgen kirke.

Mo Hornmusikk holder en sommerlig og sprudlende konsert, "En midtsommernatts drøm... vol. II". Her blir det blant annet vakkert og lystig i engelske folkedanser, stemningsfull norsk musikk, utfordrende klarinettsnacks og selvfølgelig et par marsjer, ifølge Elin Petersen, leder i Mo Hornmusikk. Gjestedirigent er Arvid Martinsen.

Karaoke på Jernverkspuben.

SØNDAG:

Gospelkonsert med "A Hundred Voices" i Ytteren kirke.

Stor familiekonsert med Showtime Orkesteret og unge talenter fra Hemnes kommune på Korgen Samfunnshus.

Kunstner Anne Gundersen har åpen keramikk- og bildeutstilling i eget atelier på Elvebakken i Utskarpen.

ONSDAG:

"Dobbelt opp", som består av Arvid Martinsen og Rolf Frank Farstad, spiller på Korgen Vertshus.

Artikkeltags