Blåvegen i særklasse

Blåvegen-løpet 2013 ga ny deltaker-rekord. Og Rana Blads bildeserie fra folkefesten ga klikk-rekord denne uka. Foto: Eskil Wie

Blåvegen-løpet 2013 ga ny deltaker-rekord. Og Rana Blads bildeserie fra folkefesten ga klikk-rekord denne uka. Foto: Eskil Wie

Artikkelen er over 6 år gammel

Det er opplest og vedtatt at Blåvegen-løpet ble denne ukas soleklare klikk-vinner.

DEL

Bildeserien fra Blåvegen-løpet er den saken som har samlet klart flest klikk på Ranablad.no så langt denne uka. Påskeaften, ei uke etter løpet, nærmer denne bildeserien, som inneholder 156 bilder, seg 60.000 klikk. Og da er det bare visninger fra og med mandag til og med lørdag kveld denne uka som er regnet med. Tar vi med tallene for lørdag og søndag i forrige uke, så har denne serien faktisk generert nærmere 310.000 bildeklikk.

Saken med nest flest klikk er nok en bildeserie. Denne bildeserien ble tatt på påskens kanskje fineste dag, mandag i stille uke, og viser noe så enkelt som en fin dag i fjellet. Denne serien har pr. lørdags kveld nærmere 11.000 klikk.

Den mest leste saken denne er å finne på tredjeplass. Dette er saken om lederen for Mosjøen Næringsforening, som hevder at det er opplest og vedtatt at Mosjøen er handelssentrum på Helgeland.

På fjerdeplass finner vi nok en bildeserie; en koselig hverdagsbildeserie fra påsken og lek i snøen.

At været opptar folk, kanskje ikke minst denne påsken, er denne ukas klikk-statistikk et eksempel på. For på femte-plass på klikk-statistikken finner vi Rana Blads web-kamera. Som i skrivende stund viser bilder av et temmelig nedsnødd Mo sentrum.

Artikkeltags