Har kontroll på brannen - nå jobber man med å redde det som kan reddes

Artikkelen er over 4 år gammel

Politiet er interessert i å komme i kontakt med noen som kan ha observert hvordan brannen startet.

DEL

Mandag morgen klokken 0645 kan operasjonsleder Trond Martinussen ved Nordland politidistrikt opplyse at brannmannskapene nå har kontroll på brannen ved Korgen sentralskole.

- Brannmannskapene bedriver i øyeblikket etterslukking av brannen på stedet. I tillegg har man startet med restverdisikring, det vil si at man henter ut det som kan hentes ut av verdier som fortsatt kan berges fra skolen, opplyser han, og fortsetter:

- Politiet har forlatt stedet, men fortsatt jobber det et sted mellom 25 til 30 mannskaper fra det lokale brannvesenet der. I tillegg har de også fått hjelp fra en stigebil som er sendt fra Mo, samt at mannskaper fra Norturas brannavdeling også bidrar.

KONTROLL: Slik ser det ut på skoleområdet mandag morgen.

KONTROLL: Slik ser det ut på skoleområdet mandag morgen. Foto:

Martinussen opplyser at taket på ungdomsskolen har rast sammen, men at takene på de andre delene av skolen fortsatt står.

Da brannen ble oppdaget i går kveld, var det tilfedig forbipasserende som observerte dette. Da man fortsatt ikke har funnet ut hva som kan ha forårsaket brannen, ber politiet poblikum som kan ha observert noe om å ta kontakt med dem på 02800.

Les mer om brannen her:

Se video:

Artikkeltags