Navnet frigitt - kvinne fra Sortland omkom i dødsulykke på Senja

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

En 53 år gammel kvinne fra Sortland omkom i utforkjøring.

DEL

[Nordlys] Politiet har onsdag frigitt navnet etter dødsulykken ved Hamn i Senja mandag.

Det var 53 år gamle Ing-Mari Pauline Dybwad fra Sortland som omkom, opplyser Troms politidistrikt i en pressemelding.

Ulykken skjedde på fylkesvei 86 like etter klokken 15 mandag ettermiddag. Totalt tre personer var involvert da bilen de satt i, kjørte av veien i en sving. Kvinnen som omkom var ifølge politiet passasjer i bilen.

LES MER: En person omkom etter trafikkulykke på Senja

Alvorlig skadet

De øvrige to personene - en kvinne i 70-årene og en mann i 50-årene - ble sendt til Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i Tromsø.

Her fikk de behandling for alvorlige, men ikke livstruende skader. De er foreløpig ikke avhørt, opplyser Roger Magnussen, politioverbetjent ved Finnsnes lensmannskontor.

- Vi har ikke trukket noen konklusjoner ennå, men holder på å etterforske - både vi og Statens vegvesen, sier Magnussen.

Etterforsker ennå

Veivesenets ulykkesanalysegruppe (UAG) har vært på stedet og gjort sine undersøkelser sammen med politiets krimteknikere, opplyser han videre.

- Vi må få svar på en del undersøkelser. Inntil da er det ikke riktig av oss å spekulere i hva som er ulykkesårsaken, sier Magnussen.

En person som satt i en bil som kom i motgående kjørefelt, kan være et mulig vitne til ulykken.

- Vårt mannskap har snakket med vedkommende. Jeg har ikke detaljene i det, men det er i alle fall en person som kan bidra med opplysninger, sier Magnussen.

Andre i år

- Hva skjer videre i etterforskningen?

- Vi må avvente rapporter fra våre krimteknikere, Statens vegvesen som undersøker bilen og UAG-gruppen. Så er det også en obduksjon som skal redegjøre for dødsårsaken.

Dødsulykken er den andre i Troms hittil i år. 6. mars omkom en 83 år gammel mann fra Balsfjord i en frontkollisjon på E8 i Ramfjord, like utenfor Tromsø. I 2016 krevde ulykker fire menneskeliv langs veiene i Troms.

Artikkeltags