Uvær stenger E6 på Saltfjellet og stopper flere ferje- og hurtigbåtavganger

DEL

Tenker du å kjøre over Saltfjellet med bil i dag kan du bare glemme det. Statens vegvesen melder at E6 over fjellet er stengt grunnet uvær. På Kystriksveien (Fv. 17) er ferjestrekningen mellom Nesna og Levang stengt for all trafikk grunnet uværet. Her er trafikken innstilt inntil ny informasjon blir gitt av rederiet. Det er ei heller mulig å komme seg til og fra øyene i Rødøybassenget med ferje. Her har selskapet Torghatten Nord innstilt all trafikk grunnet uvær. Dette gjelder på Fv 7394 mellom Jektvik og Rødøy og mellom Jektvik og Nesøy.

Rederiet Boreal gjennomførte en avgang i sambandet mellom Stokkvågen og Træna med MS Husøy fredag formiddag. Så ble alle avganger resten av dagen kansellert grunnet været. Det ble ikke gjennomført anløp av Selvær.

Været skaper også problemer for flere hurtigbåtruter. Rederiet Torghatten Nord AS melder at hurtigbåtruta i Lurøy som betjenes av MS Nesøy er innstilt grunnet været. Rederiet håper på oppstart av ruta lørdag morgen klokka 05.35 fra Sørnesøy, men siden værprognosene ikke gunstige, antar de at det fort kan bli innstilt rute.

Hurtigbåten MS Gjærøy, som betjener anløpsstedene i Rødøybassenget har innstilt alle anløp fredag på grunn av været.

Boreal melder om at NEX1 mellom Bodø og Sandnessjøen er kansellert. Det samme er Trænaruta.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken