Videoen av mosjøværingen som ser fotball er nå sett av over én million

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

May-Britt Nordås tok opp video av ektemannen som så fotball, og trodde den skulle bli sett av 100. Slik ble det ikke.

DEL

[Helgelendingen] Videosnutten av Bjørnar Nordås som blir engasjert til fotballkampen mellom Italia og Tyskland hjemme i stua har blitt sett 140 000 ganger gjennom konas facebookprofil, og 950 000 ganger igjennom NRK Nordlands facebookside.

– Jeg er helt sjokkert, jeg vet ikke hva jeg skal si om det. Jeg tror han kjenner litt på det også, tenker «hva skjer?» og liknende. Dette var ikke sånn jeg trodde det skulle bli, jeg hadde håpet på at 100 skulle se det, sier May-Britt Nordås, som egentlig hadde en helt annen plan.

– Jeg tenkte jeg skulle gjøre en spøk med ham, at jeg skule sitte med fjernkontrollen og slå av når det ble veldig spennende, men jeg skjønte at det ikke hadde vært lurt. Jeg vet ikke helt hva utfallet hadde blitt om jeg hadde gjort det, fortsetter hun.

– Jeg tror ikke han merket at jeg var der engang. Han er så engasjert i fotball at han er helt i sin egen boble, forteller May-Britt Nordås, som har to hunder.

– Den ene stakk på loftet, og den andre gjemte seg under armen mi. På torsdag tror jeg nesten at jeg må rømme huset. Jeg tror hundene må skånes litt, mener hun. Torsdag er det EM-kamp mellom Frankrike og Tyskland.

– Jeg er veldig spent på torsdagen. Tyskland vinner hele skitten. Det er iallfall det jeg håper på, forteller Bjørnar Nordås, som ikke har noe imot at mange har sett videoen.

– Nei, jeg synes bare det er artig, jeg tar ikke meg selv så høytidelig, mener han, som var så engasjert at han ikke fikk med seg at kona filmet.

– Jeg var ikke klar over at hun tok opp, egentlig var jeg ikke klar over at hun satt der engang. Det ble spennende, det er helt sikkert, bekrefter han. Flere er engasjerte i fotball.

– Nå var ikke yngstesønnen hjemme, men når han er det, er det bare å rømme hus. Bjørnar er veldig engasjert i fotball, men jeg har aldri sett han sånn. Det er tydelig at folk kjenner seg igjen, mener May-Britt Nordås.

Artikkeltags