Helgeland Sparebank hever rentene: - Fortsatt konkurransedyktige på pris

Helgeland sparebank.

Helgeland sparebank. Foto:

DEL

Det er i en pressemelding Helgeland Sparebank opplyser om at de setter opp rentene på lån og enkelte innskudd. Dette som en følge av at Norges Bank økte styringsrenten i september.

– Majoriteten av utlånskundene våre får en renteøkning på 0,25 prosentpoeng på sine lån med virkning fra 21.11.2019, sier administrerende direktør Hanne Nordgaard. For nye lån er de nye prisene allerede trådt i kraft.

Rentene har steget jevnt og trutt siden sommeren 2018, etter en lengre periode der de har vært historisk lave. I tillegg til renteøkningen fra Norges Bank har finansdepartementet besluttet å øke kapitalkravet til bankene, noe som igjen øker bankenes lånekostnader, heter det i pressemeldingen.

– Lokalbanken er fortsatt konkurransedyktig på pris, og gir gode kundeopplevelser til helgelendingene. Vi har engasjerte medarbeidere som gir god rådgivning, samtidig som vi utvikler nye og tilpassede løsninger for den enkelte innen bank, forsikring, sparing og leasing, sier administrerende direktør Hanne Nordgaard.

Legger ned i Korgen, men minibanken består

Nå kan det bli vanskeligere for helgelendinger å komme seg inn på boligmarkedet: – De unge og enslige blir taperne

Artikkeltags