Gå til sidens hovedinnhold

– Det meste jeg har vunnet tidligere er 45 kroner. Nå ble det helgeplass til Rød Snø. Jeg tror jammen jeg må tippe på lotto til helga

Artikkelen er over 3 år gammel

Torunn Juvik (48) fikk endelig litt vinnerlykke i møte med to journalister fra Rana Blad ved Coop Prix på Hemnesberget. Det resulterte i helgepass til festivalen Rød Snø.

Fire av Rana Blads journalister var mandag denne uka og tok temperaturen på folk i Korgen og på Hemnesberget ved å stå på stand på Korgensenteret og Coop Prix Hemnesberget. I løpet av timen Rana Blad sto der, ble alle som ville snakke med avisas utsendte bedt om å skrive navn og nummer i ei bok. I dette gratislotteriet var premien helgepass til musikkfestivalen Rød Snø, som går av stabelen i Ranahallen 9. og 10. mars.

Satser på musikkhelg med gubben

– Nå har jeg virkelig ingen unnskyldning for ikke å dra på festival. Jeg tror jeg og gubben skal ta inn på hotell og ha oss ei kosehelg med musikk, sier Torunn Juvik fra Hemnesberget.

Hun forteller at hun ikke har vinnerlykke. Normalt skriver hun på navnene til ungene, når hun handler lodd, i håp om at vinnerlykken til dem er større enn den til mora.

– Det meste jeg har vunnet tidligere er 45 kroner. Nå ble det helgeplass til Rød Snø verdt flere tusen. Jeg tror jammen jeg må tippe på lotto til helga, sier Torunn Juvik (48).

Hun forteller hun aldri har besøkt festivalen Rød Snø i Rana.

De festivalene hun får med seg skjer på Hemnesberget.

– Jeg er glad for å ta del i stemningen under Båt- og fjordfestivalen og Hemnesjazz, sier hun.

Nesten stum over vinnerlykken

Mens Rana Blad sto på Korgensenteret, kom butikkmedarbeider Nils Bratland ut fra Coop Prix Korgen og slo av en prat. Det viste seg å bli en verdifull samtale.

– Jeg er blir nesten stum av å høre at jeg er trukket ut som vinner av to festivalpass. Dette var virkelig artig, sier Nils Bratland (62).

Han forteller at han er veldig interessert i musikk.

(Saken fortsetter under bildet)

 

– En av mine favoritter er DumDum Boys. Det passer perfekt å vinne helgeplass til en festival der de spiller, sier han.

Bratland forteller at han ikke pleier å dra rundt på festivaler.

– For å komme meg innover til Rana og festivalen må jeg ha skysshjelp, siden jeg ikke har noe førerkort. Jeg kommer til å gi bort en av billettene til en kjenning som hjelper meg med skyssen fram og tilbake, sier Bratland.

Nye vinnermuligheter

- Rana Blad er en stor samarbeidspartner til Rød Snø, og det er hyggelig å kunne trekke ut vinnere som får helgepass til en flott festival, sier Marit Ulriksen, sjefredaktør i Rana Blad.

Å sende journalister ut på stand rundt om i lokalmiljøet, synes hun også er hyggelig.

- Dette er en fin måte å møte leserne våre på. Tidligere i uka var vi i Korgen og på Hemnesberget, og derfra fikk vi med oss tips til gode saker, sier Ulriksen som oppfordrer både de som har tips, de som vil bli med i trekninga av enda flere Rød Snø-pass eller bare slå av en prat med lokalavisa, om å ta turen innom Rana Blad-standen på Rema 1000 i Ranenget og Mosenteret på mandag.

Kommentarer til denne saken