Starter boligserie for å skrive om spesielle boliger eller fritidshus

– Jeg ser fram til å få komme på besøk og fortelle boligenes historier, og jeg tror det blir veldig artig for folk å lese om dette. Et hvert hjem er unikt og vi er på jakt etter det som skiller seg ut, sier Karina Solheim.

– Jeg ser fram til å få komme på besøk og fortelle boligenes historier, og jeg tror det blir veldig artig for folk å lese om dette. Et hvert hjem er unikt og vi er på jakt etter det som skiller seg ut, sier Karina Solheim. Foto:

Av

– Vår tanke er å få tak i de gode historiene, de helt spesielle boligene som er noens hjem eller fritidshus, sier Rana Blad-journalist Karina Solheim.

DEL

Rana Blad er på jakt etter boliger eller fritidshus med en helt spesiell historie. Kanskje er huset ditt plassens eldste, kanskje inneholder det mange spesielle gjenstander, kanskje er den full av prikker eller er en interiørarkitekts våte drøm?

– Vår tanke er å få tak i de gode historiene, de helt spesielle boligene som er noens hjem, sier journalist og initiativtaker Karina Solheim om serien Hjemme hos.

– Vi er på jakt etter folk som har et godt forhold til hjemmet sitt der alt som er annerledes er interessant. Det kan være for eksempel at det er bitte lite, at det er skjevt, stilrent, morsomt, rart, gammelt, fylt med loppemarkedsfunn, at huset er bygget på en spesiell måte eller at boligen tidligere var en gammel låve, forklarer Solheim.

Serien vil bli presentert på reportasjeplass framover.

– Vi ønsker hjelp av leserne våre til å komme med gode tips til historier som fortjener oppmerksomhet, oppfordrer hun.

Tips sendes til karina.solheim@ranablad.no eller tips@ranablad.no. Du kan også sende det på SMS til 2005. Start meldingen med RNTIPS.

Artikkeltags