Jakter på logo til Campus

NÆRMER SEG: Om sju måneder er Campus Helgeland klart til å ta i mot byens studenter, men først skal logoen på plass. Fra venstre:  Julian Froholt, Torbjørn Aag, Marlene Jordbru, David Berg, Kjell Jacobsen og Geir Tore Klæbo.

NÆRMER SEG: Om sju måneder er Campus Helgeland klart til å ta i mot byens studenter, men først skal logoen på plass. Fra venstre: Julian Froholt, Torbjørn Aag, Marlene Jordbru, David Berg, Kjell Jacobsen og Geir Tore Klæbo. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

10.000 kroner til den som lager den beste logoen til Campus Helgeland.

DEL

– Vi ønsker at hele Helgeland skal føle eierskap til Campus Helgeland i Mo i Rana som åpner i august 2013, og det er derfor en glede å lyse ut en logokonkurranse! skriver Kunnskapsparken Helgeland på sin hjemmeside.

Vinneren stikker av med 10.000 kroner og forslaget må sendes til Kunnskapsparken før 10. februar.

Logoforslagene vil bli vurdert av en markedsførings- og rekrutteringsgruppe med representanter fra Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nesna, Høgskolen i Narvik, Rana kommune, Kunnskapsparken Helgeland og elever ved Polarsirkelen videregående skole. Valgt logo legges frem for endelig godkjenning av styringsgruppen 5. mars.

I Campus Helgeland skal universitet, høgskoler, karrieresenter, OPUS, tre bibliotek, forskningsinstitusjoner og et utviklingsorientert bedriftsmiljø samlokaliseres. Målet er å skape et attraktivt og fremtidsrettet miljø for studenter, næringsliv og offentlig virksomhet.

Artikkeltags