Knytter tettere bånd

RICA I HOTELLNAVNET: Ove Bromseth er nå direktør ved Rica Meyergården Hotel og ikke lenger på Meyergården Hotell. Foto: Harald Mathiassen

RICA I HOTELLNAVNET: Ove Bromseth er nå direktør ved Rica Meyergården Hotel og ikke lenger på Meyergården Hotell. Foto: Harald Mathiassen

Artikkelen er over 6 år gammel

Ærverdige Meyergården Hotell er nå blitt Rica Meyergården Hotel.

DEL

Helt siden 1997 har det tradisjonsrike hotellet på Mo vært et Rica Partner hotell, men nå er Rica-båndene blitt enda tettere knyttet etter at hotellet ved årsskiftet har inngått en franchiseavtale med Rica Hotels.

– Rica Meyergården Hotel er et hotell som holder gjennomgående høy standard og det gleder oss at vi nå vil samarbeide enda tettere, sier Pål Semb-Johansson som er kommersiell direktør i Rica Hotels.

Mest i navnet

Foruten navneendringa vil de som gjester hotellet merke lite til endringa.

– På Rica Meyergården Hotel vil vi fortsatt gjøre alt som står i vår makt for å være «Det gode vertskap» overfor våre gjester, sier hotelldirektør Ove Bromseth.

– Ved å knytte oss tettere mot en av Norges ledende hotellkjeder gjør den nye avtalen at vi vil nyte godt av ytterligere stordriftsfordeler. Dette er fordeler som også vil komme våre gjester til gode, sier Bromseth.

Rica Meyergården Hotel har tatt imot gjester siden 1890 da familien Meyer bodde der. Siden den gang har hotellet utvikla seg i flere trinn med utbygging av både hotellrom, restaurant og konferanseavdeling. Rica Meyergården Hotel tilbyr i dag 143 rom.

Utbyggingsplaner

Som Rana Blad skrev om i begynnelsen av september har Meyergården store utbyggingsplaner som blant anna innebærer å utvide kapasiteten med 104 rom, ny konferansefløy og en sal som vil romme 680 personer.

– Utbyggingsplanene ligger nå hos Rana kommune til godkjenning og med denne på plass vil Rica Meyergården Hotel kunne stå klart høsten 2014. Ei realisering av planene vil gjøre hotellet til et av de største i landsdelen med 247 rom og en konferansekapasitet for inntil 680 personer i en og samme sal, påpeker Bromseth.

– Rica Meyergården Hotel ligger sentralt til i Mo. Det er ei strategisk viktig plassering for Rica Hotels med tanke på så vel ferie- og fritidsreisende som gjester som overnatter i forbindelse med jobbreise eller kurs og konferanse. Rica Hotels er en landsdekkende hotellkjede og ikke minst har representasjon i våre nordligste fylker vært svært viktig for oss helt siden oppstarten. Med et styrket samarbeid med Rica Meyergården Hotel og åpninga av Rica Hotel Narvik i mars fortsetter vi å styrke vår satsing på Nord-Norge også i 2012, sier Semb-Johansson.

Artikkeltags