Gå til sidens hovedinnhold

Trafikkulykke ved Korgfjelltunnelen

Artikkelen er over 2 år gammel

Det er Nordland politidistrikt som melder på Twitter litt over klokken 1530 onsdag ettermiddag at det har skjedd en trafikkulykke på sørsiden av Korgfjelltunnelen.

Nødetatene er på vei til stedet.

OPPDATERT: Kort tid etter første melding opplyser politiet at det er snakk om på nordsiden av tunnelen, ikke sørsiden.

Det er en personbil og en trailer involvert i ulykken.

OPPDATERT: Siste fra politiet er at det er totalt tre personer involvert i ulykken. En person skal sitte fast i personbilen, men er våken.

OPPDATERT: NRK Trafikk melder at trafikanter må regne med kø og ventetid på stedet. Tunnelen er stengt i forbindelse med ulykken.

OPPDATERT: Klokken 1548 melder politiet at alle tre involverte er ute av bilene. Helsepersonell er på stedet og tar seg av de skadde. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, men alle tre skal være våkne.

OPPDATERT: Klokken 1611 melder politiet på Twitter at de jobber for fullt på stedet slik at veien kan åpnes. De involverte i ulykken ser ut til å ha kommet fra ulykken med lette til moderate skader. Trailersjåføren er uskadd.

OPPDATERT: Politiet melder klokken 1623 at de har startet avhør av trailersjåføren på stedet. Det er ingen mistanke om ruskjøring. Det arbeides fortsatt med de skadde på stedet. Inntil dette arbeidet er overstått vil veien forbli stengt.

OPPDATERT: Veien er nå åpnet for trafikk igjen. De to skadde er sendt til sykehus.