Mona stanser posten

Artikkelen er over 13 år gammel

NORD-HELGELAND: Uværet som raser i regionen gjør at mange i dag vil få posten seinere enn vanlig.

DEL

Stengte veier og innstilte fly- og fergesamband fører til at det i øyeblikket er uklart når folk vil få sin post i dag. Uværet har rammet hele Nordland med stor styrke, men spesielt sør for Saltfjellet er det at postgangen er rammet.

– I hele postområde 86-89 er en del båttrafikk innstilt, deler av disse områdene vil derfor ikke få post i dag. En rekke kansellerte og forsinkete fly fører til forsinkelser på A-post og ekspresspakker. Ingen steder sør for Saltfjellet får flypost i dag, sier informasjonssjef hos Posten, Pål Jakobsen.

– Saltfjellet er stengt, dette forsinker all A-post og ekspresspakker til Rana, Hemnes, Nesna, Lurøy og Træna, påpeker Jakobsen, som også varsler forsinket post på de stedene der uværet ikke har klart å slå ut leveransene inn til fordelingsterminalene.

– Sterk vind, svært glatte veier, mangelfull brøyting og strøing kan forsinke postbudene, og i verste fall føre til at posten ikke blir distribuert enkelte steder i dag. Sikkerheten til våre ansatte kommer først. Vi har i dag gitt våre bud beskjed om at de skal avvente situasjonen dersom de vurderer det som risikofylt å distribuere post, sier informasjonssjef Jakobsen.

Artikkeltags