15 år gammel gutt har erkjent trusler mot skoler

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

I følge kommunikasjonsrådgiver Mette Horsberg ved Nordland politidistrikt avhører politiet i Mosjøen i øyeblikket en person i forbindelse med truslene som ble fremsatt mot to skoler i Mosjøen natt til onsdag.

- Mistenkte sitter i avhør nå, men har erkjent truslene som ble fremsatt mot skolene i Mosjøen, sier Horsberg til Rana Blad.

- Har denne personen noe befatning med truslene som ble fremsatt mot skolene i Mo i Rana også?

- Avhørene pågår fortsatt, men foreløpig er det ingen ting som tyder på dette.

OPPDATERT: I en pressemelding fra politiet i Mosjøen heter det at personen som har erkjent truslene er en 15 år gammel gutt. Gutten har erkjent å stå bak truslene mot skolene på Kippermoen i Mosjøen.

Det var familien til 15-åringen som selv tok kontakt med politiet. Altså var det ingen pågripelse av gutten som Rana Blad først opplyste.

Det har foreløpig ikke kommet frem informasjon som skulle tilsi at truslene var reelle. Videre avhør og etterforskning vil fortsette utover dagen.

Etterforsker videre i Mo i Rana

I samme pressemelding heter at politiet i Mo i Rana fortsetter å etterforske truslene mot skolene i Mo i Rana. Politiet i Mo i Rana jobber tett sammen med kolleger fra Mosjøen, og man har god tro på at også saken i Mo i Rana vil la seg løse.

Vi oppdaterer saken.

Artikkeltags