Anne Brith (43) fra Mosjøen anmelder politimann for trusler: – Ekstremt sjokkerende

Anne Brith Davidsen forteller i sin nye bok om en trussel fra en politimann og annen netthets.

Anne Brith Davidsen forteller i sin nye bok om en trussel fra en politimann og annen netthets.

Artikkelen er over 1 år gammel

Blogger Anne Brith Davidsen, opprinnelig fra Mosjøen, forteller i sin nye bok om at hun anmelder en politimann for trusler. – De fremsatte påstander bestrides, uttaler politimannens advokat.

DEL

[Helgelendingen] I februar fortalte Davidsen at hun var ferdig med blogging for godt. Nylig har hun gitt ut boken «Kvinner som hater kvinner», hvor hun forteller om flere av hendelsene hun har opplevd knyttet til bloggen.

En av historiene som kommer fram i boka, dreier seg om en politimann. Han skal ha sendt Davidsen en melding på Snapchat, hvor han truer med å ta med seg et TV-team hjem til Davidsen for å forkynne at hun er personlig konkurs, skriver NRK.

Bakgrunnen for dette er at hun skyldte en stor sum penger etter en baksmell på skatten. Det er informasjon politimannen ikke skulle hatt i utgangspunktet. Hvordan han har fått tak i informasjonen er fortsatt usikkert. Davidsen og kemneren inngikk etter hvert et forlik, og Davidsen ble ikke slått personlig konkurs.

Snap-melding

– For meg var det ekstremt sjokkerende at dette kom fra en politimann, sier Davidsen til NRK.

– De fremsatte påstander bestrides, skriver politimannens advokat Espen Henrik Johansen i advokatfirmaet Djerv i en SMS til NRK.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken