Åpnet bakeri på Mo i forrige uke, nå slutter han

Bjarne Mosås, daglig leder Bodø bakeri.

Bjarne Mosås, daglig leder Bodø bakeri. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

(AVISA NORDLAND): Bjarne Mosås forlater posten som daglig leder for Bodø Bakeri AS og Helgeland Bakeri og konditori.

Det skriver han i en pressemelding mandag formiddag.

Han forklarer det slik:

– Det ligger ingen dramatikk bak beslutningen, men med to store bakebedrifter blir det å sitte som daglig leder, markedssjef, personalsjef, utvikler, salg, vaktmester og mange andre oppgaver for mye og vil til slutt gå utover den daglige driften av bedriften.

Helgeland Bakeri åpnet i forrige uke tre avdelinger på Helgeland; Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen.

Gleder seg til ny stilling

Mosås vil fortsette i bedriften som før, men vil konsentrere seg mest om markedsaktiviteter og utvikling, mens den nye daglige lederen vil ta over det daglige administrasjonsarbeidet.

LES OGSÅ: Helgeland Bakeri tror konkurranse er til det beste for kundene: Ikke bare brød, men også litt sirkus

– Jeg brenner for Bodø og Helgeland Bakeri og det er liksom mine «barn», men må innse at det er for lite med kun to personer i administrasjonen når vi nå begynner å bli såpass stor. Jeg gleder meg til å kunne konsentrere meg mer om selve driften og utviklingen av bedriftene, sier han i pressemeldingen.

Ny daglig leder

Hege Stefansen, som har vært hotellsjef ved pasienthotellet Zefyr i Bodø, kommer inn som daglig leder 1. august.

– Jeg ser fram til å starte arbeidet sammen med en framoverlent og entusiastisk gjeng i Bodø Bakeri og Helgeland Bakeri. Jeg har fulgt bedriften på avstand siden oppstart, og er imponert over hva de har fått til på disse årene, sier Stefansen.

– Hege er en sprudlende dame med høy kompetanse og stor arbeidskapasitet, og jeg gleder meg til å få henne inn dørene hos oss, sier Mosås.

Bodø Bakeri har hovedsete med produksjon på Rønvikleira i Bodø, samt en produksjonsenhet på Fauske. De har til sammen 6 utsalgssteder i Salten fordelt på Bodø. Fauske og Rognan, samt kafeen TUR på stormen Bibliotek.

Helgeland Bakeri har hovedsete med produksjon i Mosjøen på Helgeland og har pr. i dag 3 utsalgssteder fordelt på Mosjøen, Mo i Rana og Sandnessjøen.

Artikkeltags