Elever ved Polarsirkelen VGS stakk av med fire priser og én gullbillett

Dinner Spinner UB gjør stor suksess på Fylkesmessa for Ungdomsbedrifter.

Dinner Spinner UB gjør stor suksess på Fylkesmessa for Ungdomsbedrifter. Foto:

DEL

OPPDATERT: Etter at andre dag av Fylkesmessa for Ungdomsbedrifter er overstått, så er det klart at jentene i Dinner Spinner UB ikke må nøye seg med en 2. plass som eneste utmerkelse.

Tirsdag er det klart ungdomsbedriften stakk av med hele fire priser samt en gullbillett for til NM i Oslo.

TIDLIGERE: Det er i en pressemelding det fremgår at ungdomsbedriften Dinner Spinner UB ved Polarsirkelen VGS i Rana har sikret seg 2. plass i kategorien Beste Logo under Fylkesmessa for Ungdomsbedrifter.

Elevbedriften Dinner Spiner UB stakk av med 2. plass i kategorien for Beste Logo under Fylkesmessa for Ungdomsbedrifter.

Elevbedriften Dinner Spiner UB stakk av med 2. plass i kategorien for Beste Logo under Fylkesmessa for Ungdomsbedrifter. Foto:

I begrunnelsen til juryen heter det blant annet følgende:

Her er et trivielt hverdagsvalg gjort morsomt og lekent. Logoen klarer med sitt formspråk og navn å formidle hva tjenesten tilbyr, på en enkel og intuitiv måte.

Logoen er distinkt i sin form, og man får umiddelbart et inntrykk av hvordan en grafisk profil, nettsiden og utførelse av en App vil se ut.

Juryen skulle gjerne sett et litt tydeligere skriftsnitt på små størrelser, men sitter igjen med et meget godt helhetsinntrykk. Teamet fra Polarsirkelen Videregående skole har laget en visuelt interessant og kreativ logo, som får det til en lek å finne ut hva man skal ha til middag.

Logoen til Dinner Spinner UB

Logoen til Dinner Spinner UB

I tillegg til Dinner Spinner UB, har også en annen ungdomsbedrift fra Rana deltatt på fylkesmessa. Pinkbite UB, også de fra Polarsirkelen VGS, nådde ikke helt opp i konkurransene om Beste Forretningsplan, Logo, Markedsføring eller Reklamefilm. Men har nye sjanser i dag blant annet i kategoriene for Beste Stand.

Pinkbite UB. Fra venstre: Simen Knudsen, Robin Julian Stenersen, Viktor Hansen, Even Smith-Nilsen og Sobar Tahir.

Pinkbite UB. Fra venstre: Simen Knudsen, Robin Julian Stenersen, Viktor Hansen, Even Smith-Nilsen og Sobar Tahir. Foto:

Artikkeltags