I januar forsvant 30 produkter fra Rema-hyllene. Nå har de snudd

KOMMER TILBAKE: Sprite og Fanta er tilbake hos Rema 1000 fra april. Coca-Cola har ikke vært borte fra butikkene.

KOMMER TILBAKE: Sprite og Fanta er tilbake hos Rema 1000 fra april. Coca-Cola har ikke vært borte fra butikkene. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

REMA 1000 og Coca-Cola har kommet til enighet om et samarbeid for 2017.

DEL

I januar forsvant 30 produkter fra Coca-Cola og Monster  fra hyllene i Rema 1000.

– Vi har ikke lenger en nasjonal avtale med Rema 1000 og salgsorganisasjonen vår ute i butikkene har fått betydelig mindre å gjøre. Vi har nå startet samtaler med fagforeningene rundt permitteringer, sa Mette Vinther Talberg i Coca-Cola Norge til Nettavisen da.

Nå har Rema 1000 og Coca-Cola likevel kommet til enighet. I denne omgang er det Sprite, Fanta og Monster som kommer tilbake i butikkhyllene fra midten av april.

– For det første er dette gode nyheter for kundene våre som får et større utvalg varer å velge mellom. Vi er opptatt av å ha en åpen og god dialog med leverandørene våre, og vi ser frem til å fortsette et godt og langsiktig samarbeid med Coca-Cola, sier Lars Kristian Lindberg, administrerende direktør for REMA kategori og innkjøp i en pressemelding.

LES MER: Nederlag for Rema

Siden utgangen av januar har REMA 1000 kun hatt Coca-Cola og Coca-Cola zero sugar i sortimentet fra Coca-Cola. Med den nye avtalen for 2017 kommer REMA 1000 nå også til å selge Sprite og Fanta med og uten sukker, en variant av Monster energidrikk samt et større utvalg av Coca-Cola og Coca-Cola zero sugar. Det betyr at REMA 1000 går fra å tilby fire til 17 ulike produktvarianter fra Coca-Cola.

LES MER (+): Rema-kjøpmann Geir Nilsen må blø økonomisk på grunn av kollapsen til Stålhallen

– Vi har inngått en avtale med REMA 1000 som er et godt utgangspunkt for et videre samarbeid, men vi er ikke i mål. Dette er første steg på reisen mot et sterkt samarbeid i det norske markedet. Vi har samarbeidet tett med REMA 1000 siden de åpnet sin første butikk i Trondheim, og det er selvsagt ambisjonen vår å samarbeide godt også i årene fremover, sier Stein Rømmerud, adm. direktør i Coca-Cola European Partners Norge.

LES MER: Etter mange år med blodrøde tall kan endelig Margrethe glede seg over pluss i regnskapet

Den nye avtalen trer i kraft fra midten av april 2017.

Artikkeltags