Reiser til Oslo for å demonstrere for campus Nesnas framtid

Bjørnar Skjæran (Ap) var på besøk på Campus Nesna nylig. Der ble han spurt om han hadde ledig i kalenderen til å stille opp på en markering 12. juni foran Stortinget. Det har han ryddet plass til og stiller med blant andre Nesna-ordfører Hanne Davidsen. Her i samtale med Sven Erik Forfang, nylig pensjonert viserektor ved Nord.

Bjørnar Skjæran (Ap) var på besøk på Campus Nesna nylig. Der ble han spurt om han hadde ledig i kalenderen til å stille opp på en markering 12. juni foran Stortinget. Det har han ryddet plass til og stiller med blant andre Nesna-ordfører Hanne Davidsen. Her i samtale med Sven Erik Forfang, nylig pensjonert viserektor ved Nord. Foto:

DEL

Onsdag samler en større delegasjon fra Nesna seg foran Stortinget i Oslo for å vise støtte til nedleggelsestruede campus Nesna. Med seg som støttespillere har de blant andre de nasjonale politikerne Ap-nestleder Bjørnar Skjæran, Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum, Rødt-leder Bjørnar Moxnes og SV-leder Audun Lysbakken.

Demonstrasjonen ledes av Kristian Sivertsen, daglig leder i Visitnesna. Også studenter fra Nord univsersitet campus Nesna skal holde appell.

Artikkeltags