Nina i Kvina er Årets Joker

ÅRETS JOKER: Nina Østrem og Joker Kvina er årets Jokervinner. Tirsdag kveld ble Joker Kvina kåret til Norges beste Jokerbutikk 2010 i konkurranse med 448 andre. Foto: Arne Forbord

ÅRETS JOKER: Nina Østrem og Joker Kvina er årets Jokervinner. Tirsdag kveld ble Joker Kvina kåret til Norges beste Jokerbutikk 2010 i konkurranse med 448 andre. Foto: Arne Forbord Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Full pott for Joker i nord.

DEL

I konkurranse med 448 andre Jokerbutikker er Joker Kvina kåret til årets Jokerbutikk 2010.

Nina Østrem og Joker Kvina i Kvina i Lurøy visste ikke at butikken var nominert da hun tirsdag kveld mottok æresbevisningen under «God butikkledelse» for alle Jokerkjøpmennene på Gardermoen.

- Det er helt ufattelig. Vi kommer nærmest fra en øde øy til Oslo, og blir kåret til Norges beste Jokerbutikk. Det er ikke til å tro, sier Nina Østrem.

Hedersprisen Årets Jokerbutikk henger høyt, og betyr mye for butikken i Lurøy. Ikke minst fordi den er en anerkjennelse av arbeidet som er gjort i løpet av de snart sju årene som er gått siden Nina Østrem overtok butikken i Kvina.

- Vi var nominert i fjor også. Men da visste vi at vi var nominert. Det visste vi ikke nå, sier Østrem.

Kåringen av Årets Jokerbutikk skjer på grunnlag av en kundeundersøkelse som gjøres hvert år. Joker Kvina hadde både i år og i fjor svært høy score på denne undersøkelsen. I tillegg vektlegges positiv vekst og fokusområder som god service, fortjeneste og mersalg.

- Vi har stor snitthandel, ettersom så å si alle våre kunder må kjøre for å komme til butikken, sier Østrem.

Og så håper vi at vi har en butikk det er hyggelig å komme til, legger hun til.

Joker Kvina har to heltidsstillinger, og i alt seks personer i jobb. I fjor åpnet Nina Østrem ny butikk i Kvina.

- Vi har våget å satse. Og det legges merke til, konstaterer Nina Østrem, som kan fortelle at det ble mer heder til Nordland på konferansen på Gardermoen, ettersom den som ble kåret til Årets medarbeider 2010 kommer fra Lofoten.

- Det var ekstra tøft å være nordlending i går, sier hun onsdag.

- Du angrer ikke at du overtok butikken?

- Nei. Det føltes litt opp og ned en periode, men etter at vi fikk ny butikk ble det bedre.

- Hvordan ble Årets Jokerbutikk feiret?

- Med masse champagne og en fin fest. Og dette skal feires både sammen med ansatte og kundene våre. Det er helt sikkert, sier Nina Østrem ved Joker Kvina.

Artikkeltags