Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde mens du sov - mann i Narvik ropte "jævla drittsekker" til politiet

Artikkelen er over 2 år gammel

Politiet melder på Twitter om ei natt til søndag preget av høy festmusikk, ordensforstyrrelser, sjåfører som har kjørt over tillatt fartsgrense, bilførere som har havnet i ulykka og om kjøring i ruspåvirket tilstand.

Kjørte i midtrabatten

I Mosjøen sentrum kjørte en person bilen inn i en midtrabatt natt til søndag. Politiet kom til stede, og kan melde at åtte gjerdestolper som tilhører NSB er ødelagt. Det blir opprettet sak på forholdet melder politiet på Twitter ved totida natt til søndag. Her er det ikke mistanke om ruskjøring.

Ordensforstyrrelse

I natt ble en mann født i 1987 anmeldt av politiet i Narvik. Han skal ha ropt "jævla drittsekker" til patruljen, noe som ikke ble tatt nådig opp, melder Politiet i Nordland på Twitter ved tre-tida natt til søndag.

Ved halvto-tida lørdag natt ble to personer bortvist fra et utested i Mosjøen etter at de nektet å forlate da vaktene ba dem om det. Bortvisningen gjaldt fram til klokka 8.00 søndag morgen.

På Løpsmarka i Boda var det en privat adresse som fikk besøk av politiet på grunn av feststøy. Den holdt naboene våken, og festen ble avsluttet av politiet.

Fest var det også natt til søndag på Shellstasjonen på Sortland. Det ble det spilt høy musikk fra flere biler med bildørene åpne. Musikken ga god lyd fra seg, noe som slo dårlig an. Bilførerne fikk beskjed av politiet om å dempe lydnivået. Det resulterte i at musikken på hjul forlot stedet, noe også politiet gjorde, melder de på Twitter like før klokka fire denne natt til søndag.

Ruskjøring

Sent lørdag stanset politiet en bil på Sortland på grunn av mistanke om promillekjøring. Da sjåføren ble tatt med til politistasjonen viste det seg at mistanken var berettiget, bilføreren var ikke edru. Førerkortet ble beslaglagt og anmeldelse ble opprettet.

På RV 82 i Melbu fikk politiet flere meldinger om en person som kjørte i beruset tilstand. Klokka 3.44 natt til søndag melde de på Twitter at den aktuelle bilen ble stanset og føreren, en 1989-modell var ikke edru. Politiet foretok bevissikring, bilføreren blir anmeldt og førerkortet hans er beslaglagt.

Mistet førerkortet

UP gjorde også fangst natt til søndag nord i fylket. På E10, på Hårvik i Tjeldsund kommune målte UP en bil i 87 kilometer i timen i 60-sonen. Føreren, en 1972-modell mistet førerkortet og blir anmeldt.

Omtrent samtidig, ved halvto-tida lørdag natt, målte UP en bil som kjørte 91 kilometer i timen i 60-sonen på E10 i Fiskfjord, på grensa mellom Sortland og Hadsel kommuner. Også her mister føreren, en 1998-modell, førerkortet og blir anmeldt.