Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde mens du sov

Artikkelen er over 3 år gammel

Rundt midnatt lørdag ble det for mye for naboene, og politiet måtte gripe inn. Lydnivået på festen med karaoke nådde slike høyder at politiet måtte sette en stopper for syngingen og de feststemte deltakerne i Mo i Rana, i følge Nordland politidistrikt på Twitter.

I Sandnessjøen meldte politiet først på Twitter om at en mann var innbragt for ordensforstyrrelse, skadeverk og vold mot en annen person. Om denne straffen ble oppfattet som for mild skal ikke sies, men like etter kom ny beskjed om at mannen i stedet var kjørt hjem til sin mor. Sak opprettes.

Ved ett-tida lørdag natt ransaket politiet en privatadresse på Meløy. Bakgrunnen er mistanke om narkotika. Det ble funnet mindre mengder hasj og amfetamin, opplyser Nordland politidistrikt på Twitter.

Like før klokka to lørdag natt hadde en mann laget så mye bråk ved et utested i Mo i Rana, at han ble innbragt til politiet. På Twitter melder Nordland politidistrikt om at en person måtte bortvises fra et utested på Mørkved i Bodø etter å ha vært i klammeri med dørvaktene. Det samme skjedde også på Sortland denne natta.

I Mosjøen urinerte en mann på offentlig sted, noe han blir anmeldt for. I tillegg ble flere personer bortvist fra et arrangement i sentrum fordi de forstyrret ro og orden.

Heller ikke på Leknes i Lofoten klarte folk å oppføre seg. Her ble to personer innbragt til politiet på grunn av ordensforstyrrelse. I tillegg ble de anmeldt for bruk av narkotika.