To ras stengte Nordlandsbanen både nord og sør for Mo i Rana

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

OPPDATERT 18.50: Det meldes at trafikken går som normalt igjen på de to strekningene som har vært stengt, men at reisende må regne med noen forsinkelser.

OPPDATERT 18.08: Ny estimert tid for å åpne strekningene er klokken 19.00.

OPPDATERT 16.00: Jernbaneverket melder at Nordlandsbanen både på strekningen Bjerka-Drevvatn og Dunderland-Bolna har estimert tid for åpning før klokken 18.00.

OPPDATERT: Bane NOR melder at strekningen Mo - Skonseng er åpent for trafikk.

Imidlertid så meldes det også at NSB kjører buss for hele strekningen Mosjøen - Rognan. Har du planer om å ta nattoget i natt, så bør du også være klar over at nattogene mellom Trondheim og Bodø innstilles og erstattes ikke med Buss.

OPPDATERT: Bane NOR melder at man også har stengt banen mellom Mo i Rana og Skonseng for trafikk. Dette grunnet værforholdene og overvann i sporet.

TIDLIGERE:Sent i går kveld kom meldingen om at det hadde gått et ras ved Dunderland stasjon som stengte Nordlandsbanen. Torsdag morgen var strekningen fortsatt stengt grunnet rasfare. Estimert tid for åpning her var mellom 1400 og 1600.

Torsdag morgen kommer det videre ny melding om et ras på Nordlandsbanen. Denne gangen er det et ras som skal ha gått mellom Drevvatn og Bjerka, melder Bane NOR på Twitter. Strekningen der er stengt for all trafikk.

LES OGSÅ: Ras har gått ved Dunderland - stenger Nordlandsbanen

LES OGSÅ: Nedbørsrekord på Storforshei, stor skredfare i hele fylket

Artikkeltags