Sigrid Fagerbakk tar over som regionleder for Nordvik på Helgeland

Sigrid Fagerbakk her sammen med Marius Mastervik som overtar hennes gamle jobb som sjef for Nordvik Mosjøen.

Sigrid Fagerbakk her sammen med Marius Mastervik som overtar hennes gamle jobb som sjef for Nordvik Mosjøen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Sigrid Fagerbakk (50) fra Mosjøen blir ny regionleder for Nordvik sine forhandlere i Brønnøysund, Bjerka, Mo i Rana og Mosjøen.

Det heter det i en pressemelding fra Nordvik. Som regionleder får Fagerbakk ansvaret for koordinering og tilrettelegging av bedriftens satsing i Brønnøysund, Bjerka, Mo i Rana og Mosjøen.

- Sigrid har levert gode resultater som driftsleder for Nordvik Mosjøen. Gjennom flere år har hun bidratt positivt for bedriftens kultur og resultater. Vi er takknemlig for at hun ønsker å satse videre med sin solide kompetanse og erfaring, uttaler daglig leder i Nordvik, Christian Nordvik, i pressemeldingen.

Lang erfaring

Fagerbakk har jobbet for Nordvik siden 2001. De siste årene har hun jobbet som teamleder og driftsleder, før hun nå går inn i stillingen som ny regionleder.

-Det er klart jeg gleder meg. Som driftsleder har jeg hatt et godt samarbeid med forhandlerne som jeg nå får ansvaret for og det skal bli veldig spennende å komme enda tettere på, forteller hun, og fortsetter

-For oss er det viktig å legge til rette for kompetanseutvikling internt i organisasjonen. Nordvik skal være en arbeidsplass hvor man får muligheten til å utvikle seg i trå med organisasjonen og bidra til å skape positive opplevelser for både kunder, kolleger og samarbeidspartnere.

Fagerbakk tar over stillingen fra dags dato.

Artikkeltags