Nordvik kåret til årets Ringer i Vannet-bedrift: - Dette er svært gledelig

ÅRETS BEDRIFT: - Dette er svært gledelig. Samarbeidet med Ringer i Vannet har gjort inntrykk på oss og det har ikke bare endret meg som person, men også en hel bedrift med ringer inn i organisasjonen, sier Christian Nordvik, daglig leder for Nordvik-konsernet.

ÅRETS BEDRIFT: - Dette er svært gledelig. Samarbeidet med Ringer i Vannet har gjort inntrykk på oss og det har ikke bare endret meg som person, men også en hel bedrift med ringer inn i organisasjonen, sier Christian Nordvik, daglig leder for Nordvik-konsernet. Foto:

DEL

Nordvik-konsernet, som blant annet har avdelinger på Mo og på Bjerka, er kåret til årets Ringer i Vannet-bedrift.

Det fremgår av en pressemelding fra NHO.

Konsernet mottar prisen basert på deres engasjement for ordningen, antall personer som har fått arbeidstrening og hvor mange de har ansatt. De har også bygget videre på konseptet med blant annet Bodø Industri, hvor enda flere mennesker får en sjanse til å prøve seg ut i arbeidslivet. I tillegg har de nå fått på plass en egen fagskole i Bodø.

- Dette er svært gledelig. Samarbeidet med Ringer i Vannet har gjort inntrykk på oss og det har ikke bare endret meg som person, men også en hel bedrift med ringer inn i organisasjonen, sier Christian Nordvik, daglig leder for Nordvik-konsernet.

Konsernet har i dag 20 avdelinger i Nordland, Troms og Trøndelag, og har totalt 253 ansatte. I løpet av 18 måneder har titalls personer fått arbeidstrening og 10 har blitt ansatt hos Nordvik gjennom Ringer i Vannet.

- Det som er fascinerende med ringer, er at du klarer ikke helt å stoppe de. De har en tendens til å ta styringen litt selv, uttaler Nordvik, som videre hyller både de ansattes innsats og samarbeidet med Arbeid- & Inkluderingsbedriftene.

Ringer i Vannet er et NHO-prosjekt som kobler mennesker med hull i CV'en med NHO-bedrifter. Hvert år bidrar Ringer i Vannet sterkt til at over 2.000 personer får jobb i NHO-bedrifter. 80 prosent av de som får prøvd seg, får varige ansettelser.

Årets pris deles ut i dag i Oslo på NHOs HR-dag.

Artikkeltags