Ny eier har overtatt Fundia Armeringsstål

Artikkelen er over 12 år gammel

RANA: Nå venter de ansatte på svar.

DEL

Den nye eieren, spanske Francesc Rubiralta Rubió, har overtatt Fundia Armeringsstål AS, gjennom sitt selskap BT Norway AS. Nå venter ansatte og tillitsvalgte på å få møte sin nye eier.

Klubbleder Lars Nielsen sier klubben har bedt om et møte med ledelsen i holdingselskapet BT Norway AS, som har opprettet hovedkontor i nærheten av Stockholm.

– Vi vil blant annet spørre om hvilke planer de har med bedriften, hva slags strategi vi inngår i og hvilke produkter det skal satses på i framtida. Og ikke minst om hvordan det ligger an når det gjelder muligheten for investeringer, sier Nielsen, men legger til at han ikke regner med å få alle svarene med en gang.

– Vi tror nok ikke de er klar til å svare på alt angående alle detaljer ennå. Antakelig er ikke alt så klart. Men de nye eierne vet også at det haster med noen svar, blant annet når det gjelder renseanlegg.

Og det er allerede gjort en betydelig jobb her i forbindelse med overdragelsen. Vi har hatt vareopptelling og taksering av hele anlegget i løpet av sommeren, sier Nielsen.

Les mer i onsdagens papirutgave av Rana Blad eller på PDF (også i løssalg!)

Artikkeltags