Ny sjef for Kunnskapsparken

Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Erstatter Elise Husum.

DEL

Bjørn Audun Risøy er ansatt som ny daglig leder i Kunnskapsparken Helgeland. Risøy overtar sjefsstolen etter Elise Husum, som har sagt opp sin stilling for å flytte til Oslo.

Bjørn Audun Risøy er 35 år og utdannet Cand. Scient. med hovedfag i idrettsbiologi ved Norges Idrettshøgskole. Han ble ansatt i Kunnskapsparken i 2005. Risøy har vært nestleder i selskapet i flere år, og har den siste tiden vikariert i stillingen som daglig leder da Elise Husum har hatt permisjon for å jobbe som prosjektleder hos Momek Group.

Kunnskapsparken Helgeland oppnådde forøvrig i fjor en omsetning på rundt åtte millioner kroner, og et årsresultat på 308.902 kroner. Dette er noe bedre enn budsjett.

- Styret er meget godt fornøyd med aktivitetene og resultatet for 2010. Totalt har mer enn 2.000 personer deltatt på utdanning, kurs og andre arrangementer som er generert i Kunnskapsparkens nettverksgrupper. Det er en betydelig økning i aktivitetsnivået sammenlignet med tidligere år, skriver styreleder Thore Michalsen og daglig leder Bjørn Audun Risøy i en pressemelding.

Artikkeltags