Fyrverkeri veltet og knuste rute på skole på Mo

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Den første natta i 2019 ble kanskje som ventet, travel for politiet i Nordland.

Noe før klokka to i natt veltet et rakettbatteri ved Polarsirkelen videregående skole. En rakett har gått gjennom et vindu og forårsaket noe røyk i bygget, men det begynte ikke å brenne. Politiet i Nordland twitret klokka 1.45 at det er snakk om et uhell, og at den ansvarlige har lovet å gjøre opp med skolen for skadene.

Litt etter klokka to måtte politiet trå til og hjelpe vaktene på et utested på Mo, hvor en person nektet å forlate stedet. Politiet fikk den motvillige personen til å forlate stedet.

Ellers på Helgeland skjedde det også nyttårsrelaterte hendelser som politiet måtte hanskes med. I Mosjøen fikk et hus skader etter at det begynte å brenne i ei postkasse, trolig forårsaket av fyrverkeri. Da var klokka halv elleve mandag kveld.

I Sandnessjøen brant det rundt midnatt i en bil. Politiet tror også dette skyldes fyrverkeri.

Rundt klokka ett ble en person i Mosjøen anmeldt for uvettig bruk av fyrverkeri da han rettet et rakettbatteri mot folk som var samlet utendørs. Heldigvis ble ingen skadet. I samme by ble en sjåfør lappløs da politiet stoppet bilen hans fordi en passasjer hang med halve kroppen ut av vinduet.

Artikkeltags