Mye fyll og vold - Guttegjeng slo ned to personer og stakk av

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Mens de aller fleste koste seg i striregn, gjørme og topp festivalstemning, var det likevel noen som greide å gjøre seg bemerket i politiets loggbøker. Her følger nattens hendelser i Rana, alle hendelser på og rundt Verket-området:

20.24: En mann ble tatt hånd om av politiet på grunn av ordensforstyrrelser på Verket. Han hadde også fått pålegg fra politiet som han ikke overholdt. Dermed endte han opp med å få sak opprettet for bråket han lagde.

21.32: En mann ble tatt med bort fra festivalområdet fordi han ikke hadde fulgt politiets ordre om å holde seg unna.

21.59: Enda en mann ble tatt hånd om for ordensforstyrrelser.

22.50: En svært beruset mann ble av politiet bortvist fra Verket-området. Familien stilte opp og tok vare på ham, og dermed slapp han å bli med politiet.

23.56: En mann på 20 år ble bortvist fra Verket fordi han hadde kranglet med flere vakter.

00.18: To personer ble tatt med av politiet og satt i arresten. Begge hadde gjort seg skyldig i ordensfortstyrrelser.

01.02: En guttegjeng på tre lagde kvalme og slo ned to personer. De mistenkte stakk fra Verket-området, men politiet vet hvem de er og guttegjengen fikk sak opprettet mot seg.

03.20: Politiet måtte dra ut støpselet på et nachspiel som ble for høylytt og til sjenanse for naboene. De ble bedt om å holde fred resten av natta, og overholdt trolig ordren ettersom de ikke er å finne i politiets logg på et senere tidspunkt natt til søndag.

Her kan du lese alt om det hyggelige som skjedde på Verket 2018

Artikkeltags