I natt: Ungdomsfest og slåssing

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Politiet i vårt distrikt har hatt litt å drive med også natt til søndag, viser nattens twittermeldinger fra politiet i Nordland.

Rundt midnatt måtte en patrulje ta en tur innom en privatfest hvor det var mindreårige til stede. Ingen av den for unge festfolkene var beruset, men siden det var alkohol og mindreårige på samme fest, ble festen avsluttet og foreldrene varslet.

En times tid senere ble en mann i 20-årene bortvist fra sentrum fordi han hadde oppført seg ugreit på et utested. Knappe 20 minutter senere meldte politiet igjen på twitter om den sammen mannen, som da hadde kommet tilbake. Han fikk i stede for en festlig kveld på byen, en natt på politistasjonen.

Rundt kvart på to måtte politiet igjen ta seg av en person på et utested. Han hadde vært svært ugrei ved å slå etter andre som var der. Ingen ble truffet av slagene han svingte rundt seg med, men mannen i midten av 20-årene fikk likevel beskjed om å holde seg unna resten av natta. I motsetning til mannen nevnt over, unngikk han å havne i politiloggen mer enn én gang.

I halv fire-tiden sloss tre menn i det en politipatrulje kjørte forbi. En mann i 20-årene ble pågrepet og det blir satt i gang etterforskning. Fornærmede i saken har trolig fått et brudd i nesa.

Også i Mosjøen var det menn i 20-årene som gjorde seg bemerket i politiloggen. En ble pågrepet for å ha slått en person i ansiktet inne på et hotell.

Artikkeltags