Rana Utviklingsselskap utvider – henter Cecilie Nordvik fra Rana Blad

Cecilie Nordvik

Cecilie Nordvik

DEL

Det melder Rana Utviklingsselskap i en pressemelding tirsdag.

Rana Utviklingsselskap har tilbydd Cecilie Nordvik stillingen som prosjektleder i RU med ansvar for destinasjonsutvikling og reiseliv.

– Jeg er glad for at Cecilie Nordvik har valgt å takke ja dette og at hun blir en del av teamet vårt rundt første november, sier administrerende direktør Ole M. Kolstad i RU ifølge meldingen. .

Ifølge meldingen har Nordvik sin utdannelse fra University of South Australia, hvor hun har graduate diplom i business marketing og fra University of Waikato på New Zealand, hvor hun har graduate diplom i tourism management.

RU skriver videre at Nordvik har bred erfaring fra reiselivet hvor hun blant annet har vært reiselivsrådgiver i Nordland fylkeskommune samt markedssjef i Visit Bodø. Hun har også jobbet med markedsarbeid i Rapp Bomek og Rana Blad.

I meldingen skriver de at destinasjonsutvikling er en av Rana kommunes tre prioriterte næringsområder, etter kommunens nye temaplan for næringsutvikling.

– Vi styrker derfor RU sin kapasitet og kompetanse på dette området ved at Cecilie Nordvik begynner hos oss. Vi tar inn over oss at en ny flyplass er nært forestående hvilket betyr at vi har behov for å arbeide mer strategisk med både besøksforvaltning og produktutvikling. I tillegg har vi en fantastisk region med mange spennende bedrifter. Vi ser for oss et godt samarbeid med næringslivet og omkringliggende kommuner om dette, sier Kolstad ifølge meldingen.

Nordvik sier ifølge meldingen fra RU at hun ser fram til å bli en del av Rana Utviklingsselskap.

– Det blir spennende å starte reisemålsprosess og utviklingsarbeid sammen med mange dyktige aktører i regionen. Sammen skal vi jobbe fram en strategi for hvordan vi kan forvalte våre natur- og kulturressurser på best mulig måte; nå og i framtiden. Vi har et meget godt utgangspunkt med mange flotte opplevelser, reiselivsaktører og steder rundt om i hele kommunen vår og det samme gjelder nabokommunene. Jeg gleder meg virkelig til å komme i gang med dette arbeidet, sier Nordvik ifølge meldingen.

Artikkeltags