Brydde seg ikke om kuldegradene på bursdagen til turistforeningen

Tomflasker er fine med til å bruke til en akekonkurranse i harde skispor. Her leker Katrine Johansen Skevik og Ida Urvik seg.

Tomflasker er fine med til å bruke til en akekonkurranse i harde skispor. Her leker Katrine Johansen Skevik og Ida Urvik seg. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Unger er glad i bursdag. Også utebursdag i mange kuldegrader

DEL

Det var undergruppa Barnas Turlag til Rana Turistforening som bruke 150-årsdagen til moderorganisasjonen Den Norske Turistforening som en ypperlig aktivitetsdag. Med base ved skistua i Åga ble det tilrettelagt for flaskeløp, sikksakkløype, skigåing, aking og selvfølgelig matstopp med bål og pølsegrilling. Rundt 30 unger møtte opp for å leke ute sammen med sine foresatte.

– Vi er godt fornøyde. De mest ivrige holdt ut i 3,5 timer. Det er meget bra. Jeg er imponert, sier turleder Elisabeth Johansen Skevik.

Hun forteller at de yngste deltakerne var bare tre år. Både liten og stor koste seg om kuldegradene var mange.

Kulde skremte ikke foreldre og unger fra å feire 150-årsdagen til Den Norske Turistforening under ake- og skidagen til Barnas Turlag i Åga.

Kulde skremte ikke foreldre og unger fra å feire 150-årsdagen til Den Norske Turistforening under ake- og skidagen til Barnas Turlag i Åga. Foto:

Sikksakk-kjæøring er en morsom aktivitet. Mia Skevik Westgaard

Sikksakk-kjæøring er en morsom aktivitet. Mia Skevik Westgaard Foto:

Etter aking og skigåing var det godt med mat og pølsegrilling over bålpanna.

Etter aking og skigåing var det godt med mat og pølsegrilling over bålpanna. Foto:

Artikkeltags