Folksomt på åpningsfest da Kåre André (24) overtok som eier: – Det var på tide med en skikkelig markering

F.v. Kamilla Fagerland, Lisa Skjelbakken, Elisabeth Kristoffersen, Grete Lian og Kåre Andrè Skjelbakken nyter kake og godt selskap på åpningsfesten.

F.v. Kamilla Fagerland, Lisa Skjelbakken, Elisabeth Kristoffersen, Grete Lian og Kåre Andrè Skjelbakken nyter kake og godt selskap på åpningsfesten. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det ble både kaker, bobler, musikk og ballonger da YX 7-Eleven på Selfors arrangerte åpningsfest.

DEL

– Det har nå vært både eierskifte, og vi har byttet samarbeidspartner fra Shell til YX så da var det på tide med en skikkelig markering, sier kjøpmann Kåre André Skjelbakken (24).

Flere hadde tatt turen til Selfors for å overrekke snorklippingen og ta del i feiringen. To av disse var kundene Andrea Theresa Lund og Stig Ole Eliassen.

– Det er veldig morsomt å kunne få være med på nyåpningen av stasjonen. Kaken var spesielt god, så da er det ekstra hyggelig, smiler Eliassen.

Stig Ole Eliassen og Andrea Theresa Lund fikk seg sprudlevann og marsipankake på åpningesten til YX 7-Eleven.

Stig Ole Eliassen og Andrea Theresa Lund fikk seg sprudlevann og marsipankake på åpningesten til YX 7-Eleven. Foto:

Distriktssjef i 7-Eleven Even Emilsen, og kjøpmann Kåre André Skjelbakken (24) sto for talene til de oppmøtte, før kjøpmannen selv fikk æren av å klippe snoren som markerte den offisielle åpningen.

Kjøpmann Kåre Andrè Skjelbakken holdt også tale til de oppmøtte, før han fikk æren av å klippe snoren.

Kjøpmann Kåre Andrè Skjelbakken holdt også tale til de oppmøtte, før han fikk æren av å klippe snoren. Foto:

– Det er flott å kunne markere endringene som har skjedd her den siste tiden med en hyggelig fest for både de ansatte og kundene våre, forteller Skjelbakken.

På åpningsfesten ble det servert kake og sprudlevann til alle oppmøtte, og de som ønsket fikk med seg hjem en skikkelig termokopp til kjørekaffen. Det er også en rekke gode tilbud på blant annet bakverk og pølser til alle kunder som er innom stasjonen i dag.

Distriktssjef i 7-Eleven Even Emilsen skjærte opp kaken, mens kjøpmann Kåre Andrè Skjelbakken stor for utdelingen.

Distriktssjef i 7-Eleven Even Emilsen skjærte opp kaken, mens kjøpmann Kåre Andrè Skjelbakken stor for utdelingen. Foto:

F.v. Martin Bech, Ståle-Martin Kampen og Yothaka Sørensen fra Hertz stoppet også innom for å ta del i åpningen.

F.v. Martin Bech, Ståle-Martin Kampen og Yothaka Sørensen fra Hertz stoppet også innom for å ta del i åpningen. Foto:

Skjelbakken som har både mor og far fra Mo i Rana, har selv bodd i Trondheim fram til han nå ganske nylig rettet blikket mot Selfors.

– Det ble en bråstart på voksenlivet kan du si, med overtakelse av stasjonen her på Selfors, og huskjøp på ganske kort tid. Men jeg er veldig glad resultatet ble som det ble, forteller Skjelbakken.

Skjelbakken er svært positiv til tiden framover med ny samarbeidspartner. Selv om det skjer noen endringer, vil også mye av det gamle forbli som før.

– En av de største endringene med tanke på bytte av samarbeidspartner er at vi endrer fra bruken av Trumf-kort til Coop-kort, og det vil også være en rekke flere YX-fordeler for kundene våre. Vi også fått et bredere utvalg av hurtigmat på stasjonen vår, forteller Skjelbakken.

Artikkeltags