Samler byggdrift på ett sted for å gi plass til mer utdanning

Det blir bra at vi i byggdrift er samlet på en plass, sier byggdriftssjef Steinar Henriksen. Her sammen med renholdsleder Cathrin Hansen Jakobsen, boliginspektør Lise Haugjord, boliginspektør Roy Morten Almo og sekretær Aida Ekroll.

Det blir bra at vi i byggdrift er samlet på en plass, sier byggdriftssjef Steinar Henriksen. Her sammen med renholdsleder Cathrin Hansen Jakobsen, boliginspektør Lise Haugjord, boliginspektør Roy Morten Almo og sekretær Aida Ekroll. Foto:

Rana kommunes avdeling for byggdrift er nå samlet i nye lokaler i Mellomvika 51 B, hvor Gruben Blikk og Caverion holder til.

DEL

Tidligere satt noen av medarbeiderne på rådhuset, mens andre hadde kontor ved Campus Helgeland. Nå er har de flyttet fordi lokalene ved Campus skal brukes til undervisningsformål.

– Et av kontorene hos oss, som har mest dialog med publikum, er dem ved boligkontoret, som før satt på rådhuset, sier byggdriftssjef Steinar Henriksen.

Boliginspektør Lise Haugjord håper ikke flyttingen til de nye lokalene skaper for mye trøbbel for publikum.

– Vi har jo ansvaret forvaltning av 550 kommunale eiendommer som blant annet eldres borettslag, boliger til flyktningetjenesten og Rana kommunes boligstiftelse, sier hun.

Steinar Henriksen forteller at de kommer til å holde til i Mellomvika inntil hele teknisk etat samles i nybygg på Mjølan en gang i framtida.

I tillegg til byggdrift, har også prosjektavdelingen får nye kontorer i de samme lokalene.

Artikkeltags