Klammeri med vakt og anmeldelse for vold mot offentlig tjeneste mann

DEL

En mann og ei kvinne i 20-årene kom i klammeri med en vakt på et utested i Mo i Rana. Det gikk så hissig for seg, at politiet måtte ordne opp. Dette skjedde like over midnatt lørdag, og begge ble bortvist fra sentrum med pålegg om å holde seg unna til tidligst klokka 08.00 søndag morgen, melder politiet på Twitter.

Noe senere, klokka 3.20 melder politiet om nok en vanskelig gjest på et utested i Mo i Rana. Denne personen ble innbrakt til arresten. Vedkommende blir anmeldt for ordensforstyrrelse, og for ikke å etterkomme pålegg som ble gitt av politiet.

I Mosjøen måtte politiet rykke ut til en privat fest på grunn av slåssing, melder politiet på Twitter klokka 4.46 søndag morgen. Da politiet kom fram, ble en av tjenestemennene dyttet til. Det resulterte i anmeldelse for vold mot offentlig tjenestemann, og vedkommende ble satt i arrest. En annen mann ble også tatt med til arresten. Denne fordi han var overstadig beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv.

I Bodø fikk politiet melding om en person som sov ved tennisbanen lørdag kveld, melder politiet i Nordland på Twitter klokka 21.49. Da mannen ble vekket, forsøkte han å ta seg inn i en bil. Politi og ambulanse kom til stedet, og det ble gjort funn av tabletter på mannen. Han ble tatt med til sjekk på legevakta. Det er opprettet sak, for brudd på narkolovgivninga.

Ved 20-tida lørdag kveld hadde politiet promillekontroll i Hemnes. 16 sjåfører ble kontrollerte, og alle var edru.

Artikkeltags