Til helga samles flere hundre vitner i Ranahallen

SAmling: Kassandra og Mikal Bjørkmo med sønnene Jeremia (t.v.) og Esekiel. – Vi gleder oss til stevnet på søndag, sier de. Foto: Per Granli

SAmling: Kassandra og Mikal Bjørkmo med sønnene Jeremia (t.v.) og Esekiel. – Vi gleder oss til stevnet på søndag, sier de. Foto: Per Granli

Artikkelen er over 3 år gammel

Forberedelsene er godt igang til nytt stevne for Jehovas vitner i Nordland.

DEL

Førstkommende søndag samles mellom 300 og 400 vitner i Ranahallen. Sammen med de lokale vitnene på Mo, er det besøkende fra Bodø, Fauske, Mosjøen, Sandnessjøen og Brønnøysund.

– Og sikkert noen fra andre nærliggende steder også. Det blir vårens høydepunkt for oss i vårt langstrakte fylke, sier pressekontakt Torolv Forfang.

Mikal og Kassandra Bjørkmo er utenfor hallen, sammen med sine to håpefulle, Esekiel (4) og Jeremia (3).

– På lørdag starter vi sammen med stevnekomiteen å rigge opp scene og lyd, sette ut stoler og gjøre det klart til proggramstart på søndag morgen, sier Mikael Bjørkmo.

– Vi har fått god trening på dette etterhvert. Guttene blir også med og ser på. De syns det er kjempegøy sier Kassandra Bjørkmo.

– Programmet tar for seg personer som er beskrevet i Bibelen, og hva vi i vår moderne verden idag kan lære av dem. Det er trosstyrkende for den enkelte, sier Forfang. Det vil bli fremført flere taler, også med intervjuer. Og vi vil få se levendegjorte situasjoner, som hjelper oss til å følge Bibelens gode eksempler.

– Vitnene er også flinke til å synge, så det har vi og på programmet, avslutter Forfang.

Artikkeltags