Savnet person funnet død på Mo

DEL

SISTE: Operasjonsleder Fredd Leirvik, sier kvinnen ble funnet i elva.

- Hun ble funnet i elva, rett under transportbåndet i Ranelva, opplyser Leirvik.

Politiet har funnet en død person, og politiet antar at det er den savnede Astrid Stenhaug. Politiet i Nordland skriver på twitter like etter 14.30 at familien er varslet om dødsfallet.

Søkte

Tidlig mandag ettermiddag har Nordland politidistrikt sendt ut en etterlysning av en savnet, eldre kvinne.

Det er snakk om Astrid Stenhaug som er savnet fra Sagbakken i Mo i Rana. Hun ble sist observert søndag kveld rundt klokken 2100-2130.

Stenhaug kan være iført blå dongeribukse og svart dunjakke med rosa kanter. Stenhaug er dårlig til bens og benytter gå-staver.

Politiet og Røde Kors har iverksatt et aktivt søk i området Sagbakken. De ber nå om hjelp fra publikum.

I den forbindelse ber de beboere som bor i området Langmoheia, Sagbakken og Revelen om å sjekke sine garasjer, hager og lignende for å se om kvinnen kan befinne seg der.

Til Rana Blad opplyser operasjonsleder Fredd Leirvik ved Nordland politidistrikt at man de først og fremst leter i området fra Skansen og Jernverksbakken og ned til Tverråneset.

- Det er snakk om mange hus i dette området, så hvis folk kan ta seg en kikk i garasjer og hager når de kommer hjem fra jobb, er dette til god hjelp.

I øyeblikket har politiet og letemannskaper rundt 20 personer som deltar i leteaksjonen. Det er i tillegg til politiet og politihunder, mannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder som deltar.

Stenhaugs pårørende er informert om leteaksjonen og har godkjent at politiet går ut med navn på den savnede.

Politiet ber publikum som har tips eller har gjort observasjoner i saken om å ta kontakt med dem på tlf 02800.

Artikkeltags