Arman leverte våpnene til Orderud-drapene. I dag skal han fortelle om veien fra kriminell rusmisbruker til rusfri

Arman Vestad var superkriminell og leverte våpen til Orderud-drapene. De siste 15 årene har han vært rusfri. På Bakeribygget torsdag kveld forteller han om sin tøffe reise fra kriminell til et vanlig liv.

Arman Vestad var superkriminell og leverte våpen til Orderud-drapene. De siste 15 årene har han vært rusfri. På Bakeribygget torsdag kveld forteller han om sin tøffe reise fra kriminell til et vanlig liv. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Arman Vestad (44) leverte våpnene som ble brukt ved Orderud-drapene. På Bakeribygget snakker han om den tøffe reisen fra superkriminell til det å leve et vanlig normalt liv.

DEL

Han startet med narkotika 17 år gammel. Dette var starten på en reise inn i en verden som yrkeskriminell. Blant annet leverte han våpnene, som ble brukt ved drapene på Orderud gård. I sitt liv som tung kriminell og narkoman tok han overdoser sju dager på rad.

– Jeg sto med en fot i grava, men det at jeg ble sett for noe mer enn en narkoman bidro til å redde livet mitt. Siste gangen jeg brukte narkotika var jeg 29 år, sier 44-åring.

På Bakeribygget torsdag kveld vil moldenseren snakke om denne reisen fram til livet i dag som prosjektleder ved NAV i Trondheim med foredraget «Tøff som naken».

– Det er tøft å snu et liv. En blir da veldig sårbar. Det er da viktig å bli sett, sier Vestad.

Artikkeltags