Nå blir det liv igjen på Nytorget - i hvert fall for èn dag

På Nytorget vil det være høstmarked under nattåpent i oktober. Randi Melinda Urskog (f.v), Trine Rimer,Rigmor Nygård Hansen og Else Johansen.

På Nytorget vil det være høstmarked under nattåpent i oktober. Randi Melinda Urskog (f.v), Trine Rimer,Rigmor Nygård Hansen og Else Johansen. Foto:

Markedsavdelingen i Rana Blad og Ranaregionen Næringsforening inviterer til høstmarked på Nytorget.

DEL

Det er under nattåpent den 17. oktober at Nytorget vil bli arena for Ranas første høstmarked.

Hit kommer det lokale leverandører med blant annet mat, bakst, såpe, og klær.

– Vi ønsker å lage god stemning og gi assosiasjoner til markedet på Alexanderplatz i Berlin med bål, bugnende boder, gode lukter, musikk og lyslenker over torget, sier adm.dir. Rigmor Nygård Hansen i Rana Blad.

Det er ventet om lag 10 ulike aktører på stand.

– Vi ønsker å løfte fram lokale leverandører og gi de en arena, sier Trine Rimer, daglig leder i Ranaregionen Næringsforening.

– Dette handler også om å få folk til å handle lokalt, og høstmarkedet er en del av den kampanjen som vi startet i fjor, fortsetter Rigmor Nygård Hansen.

Samme dag er det både nattåpent og åpning av Smeltedigelen musikkfestival.

– Vi håper på mange folk, og at vi klarer å skape en trivelig arena her. Dette blir jo første gang vi arrangerer høstmarked her, så vi håper det er starten på noe spennende, og at det kan bli en tradisjon, sier Trine Rimer.

Artikkeltags